As The World Turns - 15 Klassieke Afleveringen

• DVD

€ 9,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het was één van de eerste en meest geliefde series in de geschiedenis van soaps: As the World Turns! Het werd meer dan 54 jaar lang uitgezonden door de Amerikaanse zender CBS totdat in september 2010 dan toch het doek viel voor deze legendarische tv-serie. Meer dan honderd miljoen kijkers over de hele wereld namen afscheid van hun favoriete tv-personages. In de halve eeuw dat As the World Turns werd uitgezonden won de reeks maar liefst 62 Emmy Awards en bleef het twee decennia lang het beste bekeken drama van de Amerikaanse middag-televisie.

Deze 4-disc verzamelaarsbox bevat de twintig meest memorabele afleveringen, verdeeld over vier categorieën: Prachtige huwelijken, Geheimen en schandalen, Schurken en loeders en Oakdale door de jaren heen (Oakdale is het fictieve stadje waar de serie zich afspeelt).

Disc 1: Prachtige huwelijken:
Meer dan honderd huwelijken werden voltrokken in de 54 jaar dat As the World Turns op de buis was. Op deze disc zien we vijf favorieten van de fans, waaronder de aflevering Carjack met Maura West en Michael Park, en de aflevering Steve and Betsy, met een piepjonge Meg Ryan. Die laatste was de hoogst gewaarde aflevering uit de geschiedenis van de serie!

Disc 2: Geheimen & schandalen:
Oakfield kon een mysterieuze plek zijn vol geheimen. Zelfs de meest onschuldige types bleken iets te verbergen te hebben. Deze afleveringen bevatten de duisterste geheimen en smakelijkste schandalen uit de serie!

Disc 3: Oakdale door de jaren heen:
Eens in de zoveel tijd werd een speciale aflevering uitgezonden, een reünie of jubileum, waarbij de acteurs en actrices terugblikten op de rijke historie van As the World Turns. Drie van deze zogenaamde Anniversary Shows, boordevol geweldige flashbacks en gastrollen, staan op deze disc. Ook op deze disc: de ontroerende kerst-aflevering van 2009 en de aflevering waarin het 25-jarige huwelijk van Bob en Kim Hughes werd gevierd.

Disc 4: Schurken en loeders:
Geen enkele collecties van beste afleveringen van As the World Turns zou compleet zijn zonder een overzicht van de meest doortrapte personages! Op deze disc staan afleveringen met de legendarische schurken James Stenbeck (Anthony Herrera) en John Dixon (Emmy-winnaar Larry Bryggman). Ook staan er afleveringen op met de machtigste en sluwste vrouwelijke personages uit de geschiedenis van de serie: Lisa Grimaldi (Emmy Lifetime Achievement Award winnares Eileen Fulton), Lucinda Walsh (Emmy-winnares Elizabeth Hubbard) en Barbara Ryan (Colleen Zenk).

Details:

EAN8715664097687
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur640
Verschijningsdatum
Schermformaat1:33:1, 4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 9 jaar
KijkwijzerAngst
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten