At War Box 2

Movie • DVD

€31,99

€29,99

Je bespaart 6%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een geweldig box met maar liefst 8 DVD's die als gemeenschappelijk thema ""Wereldoorlog"" hebben. Dit is de tweede collectie in de serie ""At War"".

-Battle Force : Een groep strijders van de Special Forces wordt geselecteerd voor een geheime militaire reddingsoperatie. Ze vliegen naar Afrika en krijgen daar de opdracht kapitein Lyle Lewis uit de handen van de Nazi?s te redden. Lewis en zijn team werden in een hinderlaag gelokt en opgepakt door de Duitsers tijdens een verkenningsmissie op Sicilië. Ze worden echter verraden door een spion, want de Duitsers zijn op de hoogte van hun komst. Als Lewis gepraat heeft kan de invasie van Sicilië in gevaar komen. De mannen hebben 72 uur om de klus te klaren, anders wordt de invasie van Sicilië afgelast. - In 1942 werd een elite-eenheid van Amerikanen en Canadezen opgericht. Deze First Special Service Force bestond uit bergbewoners, jagers en vrijbuiters. Ze werden getraind om rotsen te beklimmen, uit vliegtuigen te springen en Nazi?s te doden. In de zomer van 1943, vlak voor de invasie van Sicilië, werden de besten uitgekozen voor een speciale missie. Dit is het verhaal van deze mannen.

- The Bomber : Een Russische bommenwerper wordt tijdens WOII neergeschoten en stort neer in door de Nazi's bezet gebied. Grivtsov's, de piloot, en radio-operator Katya, Grivtsov's geliefde, overleven op miraculeuze wijze de crash. Ook Linko, de navigator, weet dankzij zijn schietstoel te overleven. De drie overlevenden moeten al hun militaire training in praktijk brengen met als doel het vijandelijk gebied te verlaten en weer aansluiting te vinden bij hun eigen troepen. De prijs die het drietal hiervoor moet betalen is echter erg groot! Wanneer aan het licht komt dat er sabotage werd gepleegd aan hun vliegtuig, wordt het allemaal heel ingewikkeld. Grivtsov neemt het op voor zijn vrienden bij de Russische contraspionagedienst en in plaats van een medaille voor zijn 100e vlucht te ontvangen, wordt hij zelf als verrader aanzien.

- Auschwitz : Auschwitz november 1944 - De dagelijkse taak van de SS kampbewaarders bestaat erin de grote toestroom Joden, zigeuners en andere gevangenen in goede banen te leiden. Iedere dag arriveren er honderden nieuwe mensen en minstens de helft daarvan zal het geen dag overleven. De druk op de kampbewaarders is erg groot omdat de capaciteit van zowel de gaskamers als van de verbrandingsovens niet toereikend is om dit aantal te bereiken.

- They Were Not Devided : Tijdens de Tweede Wereldoorlog worden in een trainingskamp van de Britse Garde, mannen van allerlei afkomst getraind om de strijd aan te gaan. Philip, een Engelse rekruut, en David, een Amerikaanse rekruut, worden na een lange en afmattende training beiden overgeplaatst naar het 'British Tank Corps'. De echte strijd van de mannen begint na de landing in Normandië - vandaar uit moeten ze oprukken door België richting Nederland. In de Ardennen komen ze in een hel terecht wanneer de Duitse tegenstand veel sterker is dan verwacht. - De film is van top regisseur Terence Young, die ondermeer de regie van de James Bond films ""Dr. No"" en ""From Russia with Love"" voor zijn rekening nam.

- Werewolf Hunt : WO II - Tijdens de bloedige strijd aan het Oostfront, komt de Russische legerleiding te weten dat Werewolf - een ondergrondse bunker van de Nazi's - zich in Oekraine bevindt. Het breincentrum van Hitler's aanvalsplannen zou zich in de bunker bevinden. Russische verkenningstroepen worden ingezet om informatie over de locatie van de bunker en de vijandelijke troepen in de omgeving ervan te bekomen. Maar de leden van de verkenningseenheid beseffen al snel dat zij slechts pionnen zijn in een veel groter spel. --- THE SECOND FRONT : Terwijl de Tweede Wereldoorlog volop aan de gang is, vechten de inlichtingendiensten van Engeland, Duitsland en Rusland om de gunsten van Nicky Raus. Raus is een geniale Duits-Joodse

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5412012161054
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs8
UitvoeringDVD
Speelduur870
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9 Anamorphic
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Discriminatie, Geweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.  

Extra's

  • PAL/REGION 2 // 8 MOVIES

Recent bekeken producten