Avatar Natie 1 - Water Deel 4

Regisseur(s): Giancarlo Volpe

Acteur(s): • DVD

€ 5,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Terwijl Aang, Katara en Sokka worden geconfronteerd met ziekte en gevangenschap en hun vriendschap op de proef wordt gesteld, zetten zij de zware tocht voort naar de Noordelijke Waterstam. Onderweg komen zij een Vuurmeester tegen en voor de eerste maal in zijn leven probeert Aang vuur te buigen - met rampzalige gevolgen.

-De blauwe geest: Als Aang alleen onderweg is, wordt hij overmeesterd en door Generaal Zhao gevangen gehouden. Een mysterieuze man met een blauw masker helpt Aang te ontsnappen.
-De waarzegster: Aang, Katara en Sokka ontmoeten een waarzegster die alles kan voorspellen. De dorpelingen hebben zo veel vertrouwen in haar dat ze het gevaar niet zien waarin ze allemaal verkeren.
-Bato van de Waterstam: Sokka en Katara ontmoeten een oude vriend van de Waterstam. Aang krijgt argwaan en dat gevoel wordt versterkt als hij een belangrijk bericht van Katara en Sokka’s vader onderschept, dat hij verbergt.
-De deserteur: Aang begint met het leren van technieken om vuur te buigen en voert uiteindelijk strijd met Generaal Zhao. Intussen ontdekt Katara dat ze een bijzondere kracht heeft.!

Details:

EAN8714865554852
TaalNederlands
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur96
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • PAL/REGION 2 =NICKELODEON= // 4 EPISODES

Recent bekeken producten