Best Of Scandinavian Crime 5

• DVD

€22,99

€21,99

Je bespaart 4%

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dat er uit Scandinavië goede misdaadverhalen komen, weten we al sinds de fantastische detectives die het Zweedse schrijversechtpaar Sjöwall & Wahlöö in de jaren ’60 en ’70 op de mensheid losliet. Maar de laatste jaren is de Scandinavische crime hotter dan ooit. Dat blijkt ook wel uit de vele tv-series uit het hoge noorden die internationaal veel succes oogsten. Deze verzamelbox bevat een aantal ijzersterke voorbeelden.

THE EAGLE: In de Deense serie The Eagle nemen politiecommissaris Hallgrim Hallgrimsson en zijn mensen het op tegen de internationale georganiseerde misdaad.

UNIT ONE: Het Deense Unit One is gebaseerd op authentieke misdaaddossiers. Centraal staat een elite-eenheid die in het leven is geroepen om onoplosbare misdrijven toch op te lossen. Ingrediënten: liquidaties, dubieuze motorclubs en tragische misdrijven in eigen kring.

VARES- THE KISS OF EVIL: Privédetective Jussi Vares verdient de kost met simpele schaduwklusjes. Hij voelt zich steeds minder thuis in de moderne wereld en zijn leven lijkt op een dood spoor te zitten. Maar dan wordt de sleur doorbroken. Na een feestje redt Vares met gevaar voor eigen leven een kennis uit de klauwen van een bende hooligans. Zijn leven wordt zelfs nog spannender als de familie van ene Kerttu hem inhuurt om de nooit opgeloste moord op het meisje te onderzoeken.

Tracklist

  1. 1. The Eagle
  2. 2. Unit One
  3. 3. Vares: The Kiss Of Evil

Details:

EAN8717344751599
TaalDeens
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur381
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Extra's

  • THE EAGLE / UNIT ONE / VARES

Recent bekeken producten