Bob Nudd - Voorn En Brasem

Bob Nudd • DVD

€ 8,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bob Nudd is de eerste Engelsman die vier individuele wereldkampioenschappen sportvissen heeft gewonnen.

Nudd representeerde meer dan 24 jaar lang het Engelse team op internationaal niveau en gedurende die periode werd hij zonder enige twijfel de bekendste sportvisser ter wereld. Het hoogtepunt van zijn professionele carrière was zijn overwinning voor eigen publiek te Holme Pierrepont, Nottingham, in 1994. Bob woont in het graafschap Cambridgeshire, Engeland. In 1991 verwierf hij de meeste stemmen ooit voor de "BBC Sportpersoonlijkheid van het jaar"-prijs, maar de overwinning werd hem door de BBC onthouden omdat een campagne in de wekelijkse krant voor sportvissers "Angling Times" om voor hem te stemmen tegen de regels was. Zijn verdiensten voor de sportvisserij leverde hem het lidmaatschap van de "Most Excellent Order of the British Empire (MBE)" op.

Bob schrijft nu maandelijks voor het "Improve Your Course Fishing Magazine" en hij wordt naast John Wilson en Richard Walker nog altijd beschouwd als een van de beduidendste Engelse sportvissers. Hij startte in maart 2009 een nieuwe tv-serie voor voor het programma Discovery Shed.

DE VOORN-AANPAK
Bob Nudd vist rechts, links en in het midden! Omdat een bepaalde vissoort niet enorm zwaar wordt en geen ongrijpbare schat is die alleen op de meest afgelegen locaties kan worden gevonden, betekent niet dat hij over het hoofd moet worden gezien. In dit programma vergezellen we Bob Nudd, viervoudig wereldkampioen witvissen, en kijken we toe hoe hij z’n schat aan ervaring en voortreffelijke bekwaamheid toepast bij het vissen op voorns. Deze relatief kleine vis komt in heel Groot-Brittannië in kanalen, rivieren en stilstaande wateren voor en is het antwoord op de smeekbeden van veel wedstrijdvissers. Als een langszwemmende school op de juiste manier wordt bespeeld, kan dat geweldige resultaten opleveren. Bob demonstreert hoe je, in combinatie met uitgebreid geteste technieken, specialistisch aas inzet om optimaal gebruik te maken van de overvloed aan voorns. Dus op naar Wales, naar Holgan Farm, een prachtige locatie midden in het schitterende, landelijke Pembrokeshire. Daar is Bob op z’n best en bewijst hij voor eens en voor altijd dat mooie vissen niet altijd groot hoeven te zijn!

DE BETOVERENDE BRASEM
Bob Nudd houd je op het juiste pad! Zelfs wanneer Bob Nudd thuis is, heeft hij prachtige visstekken in de buurt. In dit programma bezoekt hij een van z’n favoriete stekken: Barford Lakes in East Anglia. Hier bevinden zich veel vissoorten, waaronder voorns, rietvoorns, zeelten en kopvoorns. Maar de vis die Bob vandaag op het oog heeft is de brasem. Je kunt aan het geluid horen wanneer een brasem bijt. Dit is vissen op z’n best. Als je wilt weten hoe het moet, is er geen betere gids dan Bob. Hij vertelt je de beste tips en trucs waarmee je deze prachtige vis aan wal kunt krijgen. Of je nu op commerciële visgrond, zoals Barford, of liever in een rivier op brasems vist; het is van groot belang dat je de juiste aassoort gebruikt. Bob geeft advies over wanneer je bepaalde stoffen aan je aasmix of vismeel moet toevoegen en of je maden, wormen of maïs moet gebruiken. Al snel zul je merken dat je verslaafd raakt aan de betoverende brasem.

Details:

EAN8712273151014
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur45
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio0   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • .. SUCCESFULL FISHING/VOORN EN BRASEM/PAL/ALL REGIONS

Recent bekeken producten