Brazil Butt Lift

• DVD

€67,99

€63,99

Je bespaart 6%

4 - 6 Weken

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

DE DVD'S IN DIT PAKKET BEVATTEN GEEN NEDERLANDSE ONDERTITELING. DE BOEKJES IN DIT PAKKET ZIJN ENGELSTALIG.

Bent u er klaar voor om de mooiste billen van de wereld te krijgen? Wij verzekeren u dat u daar geen sportschoolabonnement voor nodig hebt. En het mooiste van alles is dat u er ook geen zes maanden op hoeft te wachten voordat u het beoogde resultaat ziet. U bereikt met de Leandro Carvalho’s Brazilian Butt Lift dat perfecte resultaat in 60 dagen. Gegarandeerd!

Brazilian Butt Lift bestaat uit vier 30 minuten body blasting workouts;
- De eerste, Basics, daarmee leert Leandro u de top 12 billenvormende bewegingen voor de juiste vorm en een perfect resultaat.
- De tweede, High & Tight, daarmee gebruikt Leandro langzame en gecontroleerde bilvormende bewegingen die gericht uw billen werkelijk vanuit iedere hoek onderhanden nemen.
- In de derde, Bum Bum, combineert Leandro zijn cardio met billen vormende bewegingen, om uw billen beter in model gevormd te krijgen. En mooie heupen en strakke dijen te krijgen zonder echte spierbundels te kweken.
- Dan als vierde is er Cardio Axe om cellulitis en zadeltassen weg te samba-en. Zinderende bewegingen op zwoele Braziliaanse muziek om uw nieuwe sexy achterwerk te onthullen. Leandro’s
Cardio Axe dvd is zo leuk, je danst in je eigen woonkamer en je hoeft je niet druk te maken dat er iemand naar je kijkt. De calorieën verdwijnen, de pondjes vliegen eraf en je hebt er nog plezier bij ook.

Met slechts een workout per dag bent u op weg naar een steviger, ronder en gelifte new booty. Tevens ontvangt u bij uw bestelling twee extra workouts om de rest van uw lichaam net zo stevig te krijgen als uw Bum Bum.

Sculpt is een krachttraining workout die uw slappe armen strakker maakt waardoor uw arm kwabben verdwijnen en u een slank, lean figuur krijgt van top tot teen. Dan is er ook nog Tummy Tuck, een 20 minuten durende workout voor de buikspieren zodat uw buikspieren net zo sexy worden als uw nieuwe goedgevormde billen.

Let op: de DVD's en gidsen zijn Engelstalig.

Tracklist

  1. 1. Workout DVD 1 - Basics, Bum Bum
  2. 2. Workout DVD 2 - High & Thight, Sculpt
  3. 3. Workout DVD 3 - Cardio Axe, Tummy Tuck
  4. 4. Booty Makeover Gids
  5. 5. Fat-Burning Gids
  6. 6. Triangle Training Workout Kaarten
  7. 7. Measurement Tracker Card En Meetlint
  8. 8. Weerstandsband (Beginner)
  9. 9. Bonus - 6-Daags Supermodel Afslankplan
  10. 10. Bonus - Bum Bum Rapido (Op DVD 1)

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5060311890085
TaalEngels
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten