Caddyshack

Regisseur(s): Harold Ramis
Bill Murray, Chevy Chase, Michael O'Keefe, Rodney Dangerfield, Ted Knight • DVD

€ 7,99

2 - 4 Weken

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Baanonderhouder Carl Spackler staat op het punt om Wereldoorlog III in te zetten- tegen een grondeekhoorn. De pompeuze Rechter Smails speelt om te winnen, maar zijn appetijtelijke nichtje Lacey Underall wil op haar eigen manier scoren. Playboy Ty Webb speelt alsof hij zelf de 'bal' is. En de schreeuwlelijk van de country club Al Czervik verhoogt de ene weddenschap met de ander. Krankzinnig? Nee. Caddyshack.

Chevy Chase, Rodney Dangerfield, Bill Murray en Ted Knight staan op de golfbaan voor een hilarisch spelletje golfgekte, dat met golf doet wat National Lampoon's Animal House deed met universiteitenclubs en Police Academy met de ordehandhaving. Met Harold Ramis (die zijn sporen verdiende met National Lampoon's Vacation en Groudhog Day) in de regisseursstoel, wordt het virtuoze komische talent van alle vier gemixt in een ongebonden hole - in - one voor comedy- fans. In Caddyshack krijgt het woord 'golfbal' een gestoorde dubbele betekenis: nonstop lachen gegarandeerd!

Details:

EAN7321931020053
TaalEngels, Frans, Italiaans
OndertitelingArabisch, Engels, Engels voor doven en slecht horenden, Frans, Italiaans, Italiaans voor doven en slecht horenden, Nederlands, Portugees, Spaans
UitvoeringDVD
Speelduur94
Verschijningsdatum
Schermformaat1.85:1, 16:9
GeluidsformaatDolby Digital Mono
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten