Cafe Society

Regisseur(s): Woody Allen
Blake Lively, Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell • DVD

€15,99

€14,99

Je bespaart 6%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

New York, de jaren ’30. Terwijl hij steeds meer moeite heeft met het omgaan met zijn kibbelende ouders, zijn gangster-broer en de juwelenwinkel van de familie, verlangt Bobby Dorfman naar verandering van omgeving. En dus besluit hij zijn geluk in Hollywood te gaan beproeven.

Hij gaat aan de slag als loopjongen voor zijn oom, een machtige agent voor filmsterren. Hij wordt al snel verliefd, maar helaas heeft het meisje al een vriend. Bobby neemt genoegen met een vriendschap – tot de dag dat ze bij hem voor de deur staat om te vertellen dat haar vriend het net heeft uitgemaakt. Bobby’s leven neemt plotseling een flinke wending, en dan ook nog eens een heel romantische.

In de pers

Woody Allen verovert lachspieren en harten met ‘Cafe Society’  
De Standaard  

Speels, genietbaar, zo weer vergeten.  
Humo  

Schitterend camerawerk (…) een plezierige en verrassend melancholieke film.  
NRC  

80-jarige Woody Allen betoont zich in goede vorm.  
De Volkskrant  

Café Society is een charmante liefdeskomedie met de vertrouwd weemoedige ondertoon die we kennen uit veel andere Woody Allen-films.  
De Telegraaf  

Woody Allen lepelt in Café Society zijn aloude obsessies op. Het is de eerste productie die Allen digitaal draaide, maar meestercinematograaf Vittorio Storaro geeft de film precies de warme, nostalgische look die hij nodig heeft.  
Het Parool  

Het is misschien geen hoogvlieger in Allens oeuvre, wel een onderhoudend, bitterzoet verhaal over een eerste grote liefde die eigenlijk nooit helemaal van de grond komt.  
Trouw  

De maestro uit New York slaagt er toch weer in een film te maken die bij vlagen hilarisch is, maar ook verre van perfect.  
Algemeen Dagblad  

Café Society kent de vertrouwende Allen-ingrediënten. Dit is niet Woody Allen op zijn best, maar wederom een aardige middenmoter.  
FILMTOTAAL  

Details:

EAN5414937033331
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten