Chronicles Of Narnia 2: Prince Caspian

Regisseur(s): Andrew AdamsonActeur(s):Anna Popplewell, Ben Barnes, Georgie Henley, Sergio Castellitto, Skandar Keynes, William Moseley DVD


Een jaar na de ongelooflijke avonturen uit "The Lion, The Witch and The Wardrobe" keren Peter, Susan, Edmund and Lucy terug naar het verre en wonderlijke koninkrijk Narnia. Ze ontdekken daar dat er sinds hun afscheid 1300 jaren zijn verstreken. De Gouden Eeuw van Narnia is voorbij, Narnia is veroverd door de Telmarines en is nu bezet door de kwade Koning Miraz die het land regeert zonder enige genade.

De vier kinderen ontmoeten al snel Narnia's rechtvaardige erfgenaam op de troon: de jonge Prins Caspian. De prins wordt gedwongen zich te verschuilen voor zijn oom Miraz, die hem wil vermoorden. Zijn oom heeft liever dat zijn eigen zoon op de troon komt te zitten. Met hulp van de vriendelijke dwerg, "Reepicheep" (een schattig pratend muisje), de das "Truffelhunter" en de donkere dwerg "Nikabrik" lukt het hem om zijn oom te ontlopen. Onder leiding van de moedige ridders Peter en Caspian begeeft het gezelschap zich op een opmerkelijke reis om de leeuw Aslan te vinden en Narnia te redden uit de klauwen van Miraz, en tegelijkertijd de magie en glorie van het land van Narnia te herstellen.

€ 8,99
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Bestellen
Zet op verlanglijstje


Recent bekeken producten