Colour Of Milk

Regisseur(s): Torun Lian
Bernhard Naglestad, Celine Engebrigtsen, Julia Krohn, Lars Brunborg, Maria Elisabeth A. Hansen, Tobias Bøksle • DVD

€ 12,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Volgens Selma is liefde ‘de ergste van alle natuurrampen’. Haar moeder stierf in het kraambed; de zogenaamde ‘liefdesdood’. Zo onbetrouwbaar is de liefde. Geen wonder dat Selma zweert bij de wetenschap; die is duidelijk en voorspelbaar. De Nobelprijs winnen is haar doel. Met vriendinnen sloot ze ooit een pact om nooit interesse te tonen voor jongens. Maar sinds deze zomer zijn diezelfde vriendinnen op jongensjacht, oefenen ze het tongzoenen en toen overduidelijk hun nieuwsgierigheid naar het andere geslacht.
Met de komst van ‘de Zweed’, een studiegenoot van neef Karsten, slaat het puberale voyeurisme ook bij Selma toe. Selma hoopt in klasgenoot Andy ‘het betere exemplaar van de mannelijke soort’ gevonden te hebben. Samen gaan ze op zoek naar het antwoord op een onderzoeksvraag: welke kleur heeft melk vanbinnen? Voor Andy een perfecte aanleiding om in de nabijheid te kunnen zijn van Selma, die zelf aan het eind van de zomer ook niet langer de vreemd kriebelende vlinders in haar buik kan ontkennen.
De zwartgallige humor, die doorklinkt in Selma’s innerlijke monologen, vormt een heerlijk contrast met de idyllische atmosfeer van een midzomer op het Noorse platteland.

Adviesleeftijd: 10+

Details:

EAN9789076858364
TaalNoors
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur93
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Surround 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
KijkwijzerGrof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten