Cosi Fan Tutte  Blu-Ray

Hartelius, Bonitatibus, Jankova • Blu-Ray

€ 37,99

1 - 2 Weken

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jaloerse mannen en onbetrouwbare vrouwen: Mozart’s “Opera buffa” Così fan
tutte is een meesterwerk in dit genre. Dit opera juweeltje, deels komedie, deels tragedie is een wrange studie in de liefde, manipulatie en vertrouwen. Na "Le nozze di Figaro" en "Don Giovanni" is Così fan tutte de derde en laatste samenwerking van Mozart en librettist Lorenzo Da Ponte.
Het is een duidelijke visie op de verwarring van menselijke relaties en opent een afgrond die buiten het kader valt van een "Dramma giocoso". In het spanningsveld tussen liefde en passie, veiligheid en zelf verloochening, trouw en verraad, gaan de koppels verloren in emotionele chaos. Mozart illustreert deze verschillende emoties met zijn sublieme muziek. Deze is aangrijpend en stoïcijns, oprecht en romantisch.

Een mooie cast verrijkt de opzwepende muziek van Mozart. Onder leiding van Franz Welser-Most is de uitvoering van deze productie van de Opera van Zürich House van een hoog muzikaal niveau. Samen met de directeur Sven-Eric Bechtolf, hebben zij zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende teams in de hedendaagse muziektheater. Een geweldige score, een beroemde productie en prachtige zangers: deze Così fan tutte live opgenomen in het beroemde operahuis van Zürich is een 'must' voor operaliefhebbers.

Details:

EAN0807280149692
TaalItaliaans
OndertitelingDuits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur200
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • ZURICH 2009/W/HARTELIUS/JANKOVA/CAMARENA/A.O.

Recent bekeken producten