Dans Voor Het Leven

Regisseur(s): Marijke Jongbloed

Acteur(s): • DVD

€14,99

€13,99

Je bespaart 7%

1 - 2 Weken

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vijf jonge studenten droomden in 1980 van een danscarrière. In Dans voor het Leven laat Marijke Jongbloed zien hoe hun droom begon en hoe ze dertig jaar later de balans opmaken. Vijf levens in het teken van de danskunst: is de droom uitgekomen en wat is er gebleven van de passie?

Reinbert Martijn stapte van klassiek ballet (Het Nationale Ballet) over naar de musical en leidt nu een eigen dansschool. Belle Bonarius maakte haar eigen choreografieën, schakelde over naar tai-chi en nam vervolgens een zangcoach in de arm voor een toekomstige zangcarrière. Digna van Boetzelaer ging rechten studeren en werkt voor het Openbaar Ministerie. Lydia Harmsen moest haar prachtige carrière bij het New York City Ballet door een rugblessure beëindigen en bekwaamde zich in fondsenwerving. Alleen Ilja Louwen is nog steeds een internationaal gevierd danseres.

Sommigen zijn dichtbij hun droom gebleven, anderen hebben zich er ogenschijnlijk van verwijderd. Was het de opoffering waard? Het unieke materiaal uit 1980 (deel 1) en 1992 (deel 2) confronteert de vijf volwassenen van nu met hun verleden. Een onverwachte confrontatie in dit laatste deel van het drieluik is de inkijk die hun kinderen krijgen in het leven van hun ouders. Dans voor het leven.

Details:

EAN9789058499943
TaalNederlands
OndertitelingEngels, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur84
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)

Extra's

  • BY MARIJKE JONGBLOED // PAL/REGION 2

Recent bekeken producten