The Dark Knight Trilogy  Blu-Ray

Regisseur(s): Christopher Nolan
Aaron Eckhart, Anne Hathaway, Christian Bale, Gary Oldman, Heath Ledger, Joseph Gordon-Levitt, Maggie Gyllenhaal, Michael Caine • Blu-Ray eci.be klanten

€ 24,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

The Dark Knight Trilogy is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

BATMAN BEGINS
In Batman Begins vertelt de gevierde regisseur Christopher Nolan de ontstaansgeschiedenis van de legendarische Dark Knight. Nadat zijn ouders voor zijn ogen vermoord werden, reist de verbitterde erfgenaam Bruce Wayne (Christian Bale) de wereld rond, op zoek naar een manier om onrecht te bestrijden en misdadigers met hun eigen grootste wapen, angst, te bekampen. Met de steun van zijn trouwe butler Alfred (Michael Caine), de politie-inspecteur Jim Gordon (Gary Oldman) en zijn bondgenoot Lucius Fox (Morgan Freeman), keert Wayne uiteindelijk naar Gotham City terug om er zijn alter ego op de wereld los te laten: Batman. Een gemaskerde wreker die met zijn gestaalde lichaam, briljante geest en een hightech wapenarsenaal de strijd aan gaat met de duistere krachten die de stad bedreigen.

THE DARK KNIGHT
The Dark Knight, het vervolg op Batman Begins, wordt ook geregisseerd door Christopher Nolan en Christian Bale speelt opnieuw de rol van Batman/Bruce Wayne in zijn niet afl atende strijd tegen de misdaad. Met de hulp van Lt. Jim Gordon (Gary Oldman) en offi cier van justitie Harvey Dent (Aaron Eckhart) stelt Batman zich ten doel de georganiseerde misdaad in Gotham eens en voor altijd uit te roeien. Dit driemanschap werkt heel goed. Maar al snel valt het drietal ten prooi aan een opkomend misdadig meesterbrein dat The Joker (Heath Ledger) genoemd wordt. Deze stort Gotham in anarchie en dwingt Batman bijna de grens tussen held en wreker over te gaan.

THE DARK KNIGHT RISES
Het is acht jaar geleden dat Batman (Christian Bale) alles opofferde door de schuld op zich te nemen voor de dood van Harvey Dent, en daarna in de nacht verdween. Met de komst van een sluwe inbreekster (Anne Hathaway) en meedogenloze maniak Bane (Tom Hardy) wordt Bruce Wayne uit zijn zelf opgelegde ballingschap gedreven en gedwongen te vechten voor het lot van Gotham City… en zichzelf.
Boxsets met korting

Details:

EAN5051888201725
TaalDuits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
OndertitelingDeens, Fins, Frans, Nederlands, Noors, Spaans, Zweeds
Aantal Blu-Rays3
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur458
FilmmaatschappijWarner Home Video
Verschijningsdatum
Schermformaat1080p High Definition, High Definition 1.78:1, High Definition 16:9, High Definition 2.40:1
GeluidsformaatDolby TrueHD 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
SerieThe Dark Knight Trilogy
Karakter(s)Batman, Joker, Two-Face
Afmetingen190 x 136 x 85 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten