Louis De Funes Box (4 DVD)

Regisseur(s): Auberi Edler, Augusto Genina, Claude Barma, Henri Decoin
Dany Robin, Louis de Funès, Pierre Gallon, Raymond Rouleau • DVD eci.be klanten

€37,99

€35,99

Je bespaart 5%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Les aventures de rabbi Jacob: De antisemitische en conservatieve fabriekseigenaar Victor Pivert is op weg naar de bruiloft van zijn dochter en is bij toeval getuige van de mislukte aanslag op een Arabische revolutionair. Om te ontsnappen aan de achtervolgers van de Arabische geheime dienst verkleden hij en de revolutionair zich als een rabbi en zijn metgezel. Pivert en de Slimane worden nu aangezien als rabbi Jacob en zijn secretaris, twee in Amerika wonende geestelijken die in Frankrijk worden verwacht.

Frou frou: Enkele heren van een zekere leeftijd, prins Vladimir Bilinsky, Jean Sabatier, kolonel Cousinet-Duval, en Sigismond Meursault, nemen een mooie deerne van zestien jaar onder hun vleugels. Haar naam : Antoinette Dubois alias „Frou Frou“. Geen enkele van hen heeft het recht om haar te verleiden, maar ze proberen het alle vier. Frou Frou wordt een populaire zangeres. Ze heeft een relatie met Henri de Gaspard die haar na een tijdje verlaat. Ze vlucht naar Rusland en verblijft er verschillende jaren bij prins Vladimir. Frou Frou keert terug naar Frankrijk en wordt verliefd op de schilder Michel Arthus. Na de zelfmoord van deze laatste, voedt ze haar dochter Michèle alleen op.

Les joueurs: Een hotelkamer in het oude Rusland van Gogol met daarin Ikharev, speler… van beroep. In het hoofd van deze oplichter, één gedachte : slachtoffers vinden... Ikharev, professionele valsspeler ontmoet drie amateur kaartspelers die goed, snel en handig zijn en evenzeer vals spelen zoals hij. Het opzet : 4 van de vijf spelers spelen onder één hoedje om de 5de speler op te lichten en zo de winst onder de 4 andere spelers te verdelen Ikharev jubelt, tot hij woedend tot de vaststelling komt dat hij het slachtoff er werd van zijn 4 medespelers en zo in dit avontuur 80.000 roebels verliest.

Les intrigantes: Paul Rémi, directeur van een bekend theater, wordt er door zijn secretaris-generaal Andrieux, van beschuldigd zijn vennoot Bazine van een 12 meter hoge brug boven de scene te hebben geduwd. Op advies van zijn vrouw Mona, verbergt hij zich in een psychiatrisch ziekenhuis. Mona is het beu om in de schaduw van haar man te leven en droomt er stiekem van haar man definitief te laten interneren om daarna zelf het theater te gaan leiden. Maar Andrieux verleidt Mona. Marie, de typiste van het theater is stiekem verliefd op Paul Rémi en kan aantonen dat dat Bazine toevallig is gestorven. Mona verdwijnt en Paul hoopt op betere tijden... met Marie.

Tracklist

  1. 1. Les Avontures De Rabbi Jacob
  2. 2. Frou Frou
  3. 3. Les Joueurs
  4. 4. Les Intrigantes

Details:

EAN5412012158337
TaalFrans
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur365
FilmmaatschappijEic
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatMono
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
KijkwijzerGeweld
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2 // 4 MOVIES

Recent bekeken producten