Divorce - Seizoen 3

Regisseur(s): Will Koopman
Carly Wijs, Chantal Janzen, Dirk Zeelenberg, Jeroen Spitzenberger, Katja Herbers, Waldemar Torenstra • DVD

€9,99

€7,99

Je bespaart 20%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De serie gaat over drie verschillende mannen tussen de 35 en 45 die midden in een scheiding zitten. Ze besluiten tijdelijk samen te gaan wonen. Ze delen lief en leed en er ontstaat een diepe vriendschap. Het verhaal draait om alles dat een scheiding met zich meebrengt: de heftige emoties, de ruzies, de rouw, de twijfels, de kinderen, financiën, jezelf hervinden, opnieuw beginnen, de omgang met je ex en daten op je veertigste.

In het derde seizoen van Divorce worden David, Boudewijn en Joris weer heen en weer geslingerd tussen een losbandig leven als vrijgezel en hun plichten als (bijna ex-) echtgenoot. Voor David blijft de omslag moeilijk en Boudewijn blijft worstelen met het feit dat Sophie steeds meer naar zijn broer toetrekt. Joris is druk met zijn verantwoordelijkheden naar zijn kinderen en komt daardoor in penibele situaties terecht. Ondertussen wordt de sfeer rondom de (v)echtscheiding van David steeds grimmiger, krijgt Boudewijn duidelijkheid van Sophie en raakt Joris in shock wanneer Joyce hem vertelt wat ze van plan is….
Tv-series met korting

Reviews & recensies

Scheiden doet lijden, of toch niet?

Dat de makers van Gooische Vrouwen hun vak verstaan is inmiddels wel duidelijk. Divorce is ook weer een schot in de roos! Deze heerlijke luchtige en opgewekte comedyserie smaakt na elke aflevering naar méér. De serie gaat over David, Boudewijn en Joris, 3 totaal van elkaar verschillende mannen die echter één ding gemeen hebben: ze zitten midden in een heftige scheiding. De drie vrienden besluiten tijdelijk in een luxe villa samen te gaan wonen en delen er lief en leed. De daarmee gepaard gaande emoties, de ruzies, de rouw, de twijfels, de kinderen, financiën, jezelf hervinden, opnieuw beginnen, de omgang met je ex en daten op je veertigste - het komt allemaal voorbij. Ook in het derde seizoen worden David, Boudewijn en Joris weer heen en weer geslingerd tussen een losbandig leven als vrijgezel en hun plichten als (bijna ex-) echtgenoot. De hilarische en vaak herkenbare situaties waarin de drie terechtkomen maken van de serie een absoluut feest. Aanrader!

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8715664113950
TaalNederlands
OndertitelingNederlands voor doven en slecht horenden
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur516
Verschijningsdatum
Schermformaat1.78:1, 16:9
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGrof Taalgebruik, Seks
SerieDivorce
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten