Don Camillo & Peppone

Eduard Delmont, Fernandel, Franco Interlenghi, Gino Cervi, Paolo Stoppa, Paul Muller, Saro Urzì, Vera Talchi • DVD eci.be klanten

€39,99

€36,99

Je bespaart 8%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Don Camillo & Peppone films werden gemaakt tussen 1952 en 1965.

- 1) 'De Kleine wereld van Don Camillo': de eerste film uit de beroemde Don Camillo saga. Don Camillo gaat in verzet tegen Peppone met alle mogelijke middelen omdat deze tegen de kerk is. De gemeenteraad besluit Don Camillo te verbannen. Maar hoe zal het dorp reageren?

- 2) 'De terugkeer van Don Camillo': Don Camillo heeft zijn geliefde dorp verlaten voor een nogal afgelegen post in de bergen. Zijn dorpsgenoten willen hem terug, maar da's tegen de zin van de communistische burgemeester Peponne.

- 3) 'Don Camillo en de Edelachtbare Peppone': Don Camillo is bereid om burgemeester Peppone een handje te helpen bij de parlementsverkiezingen, mits de communistische partij na de overwinning toestemming geeft om de kerk te renoveren. Wanneer Peppone wint blijkt de afspraak niet helemaal opgevolgd te worden. De strijd wakkert weer aan.

- 4) 'Don Camillo op de barricade': Don Camillo is ondertussen bischop geworden en zit in het Vaticaan. Daar bereiken hem berichten dat Peppone, inmiddels parlementslid, in hun dorpje een kapelletje wil laten afbreken.

- 5) 'Don Camillo in Rusland': Vijfde en laatste film uit de serie. Nadat Peppone een vriendschapsverdrag tussen zijn dorp en een Russisch stadje gesloten heeft, reist een communistische delegatie onder zijn leiding af naar Rusland. Don Camillo helpt een Russische tolk naar het Westen te vluchten, helemaal tegen de wil van Peppone.

Tracklist

  1. 1. De Kleine Wereld Van Don Camillo
  2. 2. De Terugkeer Van Don Camillo
  3. 3. Don Camillo En De Edelachtbare Peppone
  4. 4. Don Camillo Op De Barricade
  5. 5. Don Camillo In Rusland

Details:

EAN5412012142176
TaalItaliaans
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs5
UitvoeringDVD
Speelduur550
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2

Recent bekeken producten