Dorus 60 Jaar Om Nooit Te Vergeten

Tom Manders • DVD

€39,99

€37,99

Je bespaart 5%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op 1 mei 1953 opende Tom Manders de deuren van zijn eigen artiesten café aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Daar in Saint Germain des Pres is DORUS geboren. Zijn dochter Jacqueline stelde een aantal fragmenten samen om hem te eren. Om hem niet te vergeten of hem te leren kennen. Tom was een alles kunner. Hij maakte affiches voor o.a. Carré en later voor zijn eigen theater-keldertje Saint Germain Des Prés. Daar werd DORUS geboren.

DORUS, een lieve zwerver die zonder ooit grof te zijn eigen filosofietjes in liedjes en sketches verpakte en daarmee de harten van velen raakte. Hij maakte kleine gewone dingen tot groot geluk. DORUS 60 jaar om nooit te vergeten is een warm en waardevol document, waarin Tom’s veelzijdig vakmanschap centraal staat. Geniet van Dorus met zijn scheve vrolijke loopje en iets wat doorgezakte knieën, maar vooral van zijn onweerstaanbare ogen.

Deze 4 DVD Box bevat o.a. nooit eerder uitgebracht archiefmateriaal en ook het bijzondere tv-programma “Herinneringen aan DORUS” met een groot aantal fragmenten uit de televisieshows die Tom in de jaren 50, 60 en begin 70 voor de VARA maakte. Bekende liedjes als ” de motten” en “De Marine” . Natuurlijk zien we een stukje” Poesie Mauw” uit “Bij Dorus op Schoot” en “Het muizenvalletje” waarvoor hij in 1967 de Zilveren Roos van Montreux won.

Details:

EAN8717662567117
TaalNederlands
Aantal DVDs5
UitvoeringDVD
Speelduur720
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)

Extra's

  • .. VERGETEN - DOCUMENTAIRE // =4DVD+CD= // PAL/ALL REG.

Recent bekeken producten