Downton Abbey - Seizoen 6 Deel 2

• DVD eci.be klanten

€ 15,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

We keren terug naar de weelderige omgeving van Downton Abbey voor het zesde en laatste seizoen van deze fenomenale dramaserie. Aan onze tijd met de Crawleys komt langzaam een einde en we zien wat er gebeurt in de familie en de bediendes die voor hen werken. Ze worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en gaan hun eigen weg in de alsmaar veranderende wereld. Geheimen en haarscheurtjes in de relaties bedreigen de eenheid van de familie, terwijl men beneden probeert te navigeren door de sociale veranderingen die hun banen op het spel zetten. Het laatste seizoen van deze met prijzen overladen serie volgt onze favoriete karakters in hun zoektocht naar eeuwig geluk. Zal Mary de juiste keuze maken? Zal haar zus Edith eindelijk rust vinden? Zullen Carson en mevrouw Hughes elkaar eindelijk het ja-woord geven? En zullen Anna en Bates alle hindernissen kunnen nemen die op hun pad komen?

Let op: deze dvd bevat het tweede deel van seizoen 6, maar niet de kerstspecial. Deze kerstspecial zal apart worden uitgegeven op 10 februari.

Reviews & recensies

Niet te missen laatste deel van deze fenomenale dramaserie

Helaas, helaas! Dit is toch echt het zesde en laatste seizoen van deze fenomenale dramaserie. Prachtig zoals de aristocratische familie Crawley in beeld is gebracht in een tijdperk van maatschappelijke veranderingen. Je ziet de teloorgang van een eeuwenoud stelsel, en ook hoe de personages genoeg veerkracht hebben om zich aan te passen aan de nieuwe tijd. De kwaliteit van dit deel doet niet onder voor de rest. Het is met recht de bestverkochte Britse tv-serie ooit. Mooi drama.

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN5053083057541
TaalEngels
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
SerieDownton Abbey
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten