Dribbel - Op Stap Met Dribbel

• DVD

€9,99

€8,99

Je bespaart 10%

1 - 2 Weken

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze dikke verzameldoos vind je de leukste tekenfilms van je favoriete hondje. Door de herkenbare situaties en de vriendelijke, aansprekende figuren die in de verhalen voorkomen, zijn de avonturen van Dribbel favoriet bij kinderen.

- Op stap met Dribbel: Alledaagse, herkenbare situaties veranderen in spannende avonturen. In zes leuke tekenfilmpjes gaan kinderen op stap met hun favoriete hondje. Ze gaan met Dribbel in bad, ruimen de rommel op, gaan op schoolreisje en nog veel meer! Het is alsof ze het allemaal zelf meemaken. Ga maar gauw op stap met Dribbel!

- Leer klokkijken met Dribbel: Ga een dagje mee wandelen, eten, spelen en leren met het hondje Dribbel. Beleef twee spannende avonturen en leer allemaal leuke, nieuwe dingen. Veel plezier! Als de grote wijzer naar de twaalf wijst en de kleine wijzer naar de zeven, dan is het zeven uur. Tijd voor Dribbel om op te staan. Ga op stap met je favoriete hondje en leer klokkijken met Dribbel. Weet jij hoe laat hij gaat wandelen, eten, spelen en slapen? Lopen is goed, denkt Dribbel bij zichzelf. Maar vandaag ga ik ook mijn hersenen gebruiken. Ik ga iedereen die ik tegenkom tellen. Hoeveel konijnen, vogels, slakken en andere dieren tel je? Weet jij wie de slakkenrace wint en waarom de kikkers zijn gaan zwemmen? Leer tellen met Dribbel en maak pret voor tien!

- Dribbels wonderlijke kerstfeest: Het is kerstavond en Dribbel vindt het feest heel spannend, te spannend zelfs! Dribbel en zijn vriendjes zijn driftig met de voorbereidingen voor het kerstfeest bezig. Wanneer twee rendieren Dribbel om hulp vragen, zoekt iedereen mee naar de verdwenen slee van de kerstman. En om Dribbel te bedanken neemt een van de rendieren hem mee op een fantastische rit door de sneeuw. De volgende morgen ligt er een bijzondere verrassing voor Dribbel onder de kerstboom!

Tracklist

  1. 1. Leer Klokkijken Met Dribbel
  2. 2. Op Stap Met Dribbel
  3. 3. Dribbels Wonderlijke Kerstfeest

Details:

EAN9789089414854
TaalFrans, Nederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur95
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatStereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten