Een Vuist Vol Verrassingen

Regisseur(s): Willem Duys

Acteur(s): • DVD

€14,99

€13,99

Je bespaart 7%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een dag stond Ger Lugtenburg voor mijn bureau en trommelde op zijn karakteristieke wijze met zijn vingers het intro van het programma dat veertig jaar later tot deze DVD zou leiden.

De eerste uitzending vond plaats op 1 november 1963; de verjaardag van mijn moeder. Op het moment dat ik niet meer wist hoe ik verder moest, pakte ik de telefoon die naast de microfoons stond en besloot ik mijn moeder voor de tweede maal die dag te feliciteren. Het was één van de vele hilarische momenten uit mijn televisiecarrière, want ten gehore van alle kijkers gaf zij ongezouten kritiek op mijn eerste programma. Uniek waren ook mijn, zoals altijd geheel geïmproviseerde, gesprekken met Wim Kan, Wim Sonneveld en Toon Hermans, alsmede kopstukken van de volgende generatie. Daarbij niet te vergeten mijn interviews met coryfeeën uit de muziek, politiek en de wereld der dieren. Absoluut legendarisch was het debuut van Lee Towers, die door mij ‘de zingende kraandrijver’ werd genoemd. Als hoogtepunt beschouw ik het onthullende gesprek met brandkastenkraker Aage M, waarover heel Nederland nog dagen napraatte. Ik hoop dat U aan deze ‘Vuist Vol Verrassingen’ net zoveel plezier beleeft, als ik bij het terugkijken.

Willem Duys

Met gastoptredens van o.a.: Adamo - Wim Kan - Henk Elsink - Conny Stuart - Johnny Jordaan - Snip & Snap - Jasperina de Jong - Willem Ruis - Anita Kerr Singers - Rita Reys - Tante Leen - Ton van Duinhoven - Lee Towers - Aage M. - Paul van Vliet, en vele anderen…

Details:

EAN8717662561252
TaalNederlands
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur240
FilmmaatschappijSource 1 Media
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • MET O.A. ANDRE VAN DUIN/SNIP & SNAP

Recent bekeken producten