Elephants Of Kilimanjaro

• DVD

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In oostelijk Afrika dooradert een indrukwekkende vulkaanketen het gezicht van de aarde. Naast de Zwarte Berg en de Heilige Berg rijst ook de bekendste en hoogste piek van Afrika er ten hemel, de Grote Witte Berg - de iconische Kilimanjaro.

De grootste en indrukwekkendste van alle dieren die op en rond de flanken van de Grote Witte Berg leven zijn de olifanten. Deze film bevat beelden van deze fantastische dieren tegen de achtergrond van de witte toppen van de Kilimanjaro en opnames van de schuchtere en slechts sporadisch waargenomen olifanten die in de hoge bossen leven.

Vroeger zwierven de olifanten ongestoord de bergen op en af. Maar door de toenemende menselijke ontginning krijgen ze, samen met andere wilde dieren, af te rekenen met giftige vallen, valstrikken en speren. Hoewel geen enkele olifant ooit de top van de Kilimanjaro (5.895 m) bereikte, werd er een skelet aangetroffen op bijna 4.900 meter hoogte. Waarom zou een van deze grootse dieren ooit zo ver de Grote Witte Berg hebben willen beklimmen?

We volgen de voetsporen van deze machtige schepsels die ons meenemenop een ontdekkingstocht vol avonturen en onthullingen.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5050582614121
TaalEngels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees
OndertitelingFrans, Italiaans, Portugees
UitvoeringDVD
Speelduur45
Verschijningsdatum
Schermformaat1.78:1
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
KijkwijzerGeweld
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • Tarangire - Voor een reservaat dat een ontelbare hoeveelheid diersoorten herbergt staat nu een seizoen met verwoestende droogte te wachten.

Recent bekeken producten