FC De Kampioenen - Seizoen 3 & 4

Regisseur(s): Willy Vanduren
Danni Heylen, Herman Verbruggen, Johny Voners, Loes van den Heuvel, Marijn Devalck, Tuur de Weert • DVD

€21,99

€19,90

Je bespaart 10%

1 - 2 Weken

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

Reeks 3: Doortje is voor de eerste keer zwanger en maakt iedereen horendol met haar zwangerschapskwaaltjes. Carmen wil absoluut een hond en doet er alles aan om haar droom in vervulling te laten gaan. Oscar vreest voor zijn job als trainer wanneer Boma een Hollandse haptonoom onder de arm neemt om het moreel van de ploeg op te krikken. DDT kan filiaalhouder worden van een belangrijk automerk, maar dient hiervoor zijn “infrastructuur” uit te breiden.

Reeks 4: Pascale en Oscar zijn 25 jaar getrouwd. De Kampioenen willen hen een verrassingsfeestje aanbieden. Pascale en Oscar verdenken elkaar ervan deze belangrijke datum te zijn vergeten en trachten zich door de speciale keuze van een geschenk op elkaar te wreken. De vader van Oscar komt op bezoek en wordt aan ma DDT voorgesteld. De twee schieten zo goed met elkaar op dat Oscar en DDT vrezen binnenkort als stiefbroers aan één familietafel te zitten, dit tot grote hilariteit van het hele team.
Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan garant voor uren lachen, want kampioen zijn is plezant!

Details:

EAN5412012166233
TaalNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur800
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Stereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieFC De Kampioenen
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten