FC De Kampioenen - Seizoen 5 & 6

Danni Heylen, Herman Verbruggen, Johny Voners, Loes van den Heuvel, Marijn de Valck, Tuur de Weert • DVD

€21,99

€19,90

Je bespaart 10%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

F.C. De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

Reeks 5: Na het vertrek van Oscar Crucke heeft Boma zichzelf uitgeroepen tot trainer, maar de spelers hebben dit niet zo begrepen. Er ontstaat een conflict en Boma besluit het voetbalterrein te verkopen. DDT krijgt het gezelschap van zijn neef Pol, die net terug is uit Afrika. Boma zit tot grote ergernis van Bieke achter Pascale aan. Xavier wordt uitgekozen om mee te doen in een promotiefilm van het leger. Carmen heeft een wichelroede gekocht en jaagt iedereen hiermee op stang.

Reeks 6: Boma heeft een nieuw speeltje: een draagbare telefoon. Er wordt flink mee gelachen tot een zekere Mijnheer Constant van Anderlecht belt om een vriendenmatch te spelen. Xavier en zijn maat Seppe willen eens flink de bloemetjes buitenzetten op de bierfeesten. Ze zullen zich kleden als blauwhelmen om gratis drank te krijgen. Pol en Doortje dromen van een loft boven de garage van DDT en proberen een zo gunstig mogelijk huurcontract te krijgen. Wanneer de uitbaatster van de plaatselijke krantenwinkel plotseling overlijdt, wil Carmen het winkeltje overnemen, maar Xavier ziet dit absoluut niet zitten.

Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan garant voor uren lachen, want Kampioen zijn is plezant!

Details:

EAN5412012166561
TaalNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur800
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Stereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieFC De Kampioenen
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten