FC De Kampioenen - Seizoen 7 & 8

Danni Heylen, Herman Verbruggen, Johny Voners, Loes van den Heuvel, Marijn de Valck, Tuur de Weert • DVD

€21,99

€19,90

Je bespaart 10%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten.

Reeks 7: F.C. Eindelijk winnen de Kampioenen een match. De euforie is van korte duur, daar zij bij de dopingcontrole allemaal positief bevonden worden. Carmen ontdekt dat Mark tijdens de lesuren dame-blanche zit te eten in een ijssalon. Hij vertelt aan Carmen dat hij wil stoppen met zijn studies; hij is zelfs al begonnen met het zoeken naar een job. Xavier is van functie veranderd binnen het leger. Hij zit nu op de aankoopdienst. DDT en Boma vinden dit zeer interessant en doen er alles aan om het hem zo aangenaam mogelijk te maken, dit tot groot ongenoegen van Bieke. Zij verdenkt de twee ervan Xavier om te kopen.

Reeks 8: Pascale en Boma gaan eindelijk samenwonen, dit tot groot ongenoegen van Bieke. Er stelt zich e´e´n probleem: wie gaat het café open houden? DDT heeft gereageerd op een advertentie van zijn droomvrouw, Annemie. Om een goede indruk te maken heeft hij een foto van Pol bij zijn antwoord gestoken, wat tot heel wat misverstanden leidt. Ben, een achterneefje van Pascale, komt logeren. De jongen is een goede voetballer, wat Boma doet besluiten een jeugdploeg op te richten: F.C. de Kapoenen. DDT vindt e´e´n ploeg al meer dan genoeg en heeft het niet zo begrepen op de jeugdploeg.

Kortom, Boma en zijn kampioenenploeg staan garant voor uren lachen, want KAMPIOEN ZIJN IS PLEZANT !

Details:

EAN5412012166578
TaalNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur800
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Stereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieFC De Kampioenen
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten