Flikken Maastricht - Seizoen 10

Angela Schijf, Oda Spelbos, Ria Eimers, Sergio Romero IJssel, Victor Reinier • DVD eci.be klanten

€26,99

€25,99

Je bespaart 4%

1 - 2 Weken

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In seizoen 10 van Flikken Maastricht maken Wolfs en Eva een nieuwe start. Nadat Wolfs heeft besloten toch niet aan de slag te gaan in Milaan, gaan de twee weer samen aan het werk. Alles lijkt weer als vanouds maar niets is minder waar. De dochter van Wolfs, die haar straf uitzit, is in gevaar als haar identiteit uitlekt in de gevangenis. Als dochter van een politieman komt zij in de problemen. Wolfs raakt hierdoor meer en meer gefrustreerd en doet er alles aan om Fleur te helpen. Hij doet een beroep op officier van justitie Bols en hoofdinspecteur Mechels, maar bij iedereen vangt hij bot. Uiteindelijk neemt hij het heft in eigen handen met alle gevolgen van dien.

Eva is ondertussen druk met het beschermen van Jens Bols, officier van justitie, die naar aanleiding van een eerdere zaak ernstig wordt bedreigd. Het komt zelfs tot een aanslag waardoor hij moet onderduiken in een safehouse ver van Maastricht. Wat niemand kan overzien is dat de bedreiging veel ernstiger is dan gedacht. Terwijl Wolfs meer en meer geobsedeerd raakt door de problemen van Fleur, staat Eva er helemaal alleen voor.

Reviews & recensies

Goed gespeeld, karakters zijn heel menselijk, en afleveringen staan op zichzelf, maar als een rode draad loopt één verhaallijn door het hele seizoen.

Ik heb er heel wat seizoenen opzitten, maar Flikken Maastricht blijft mijn favoriete tv-serie. Om te beginnen natuurlijk vanwege de aantrekkingskracht tussen de hoofdrolspelers Angela Schijf en Victor Reinier. Maar ook het spel van hun collega’s (Sergio Romero en Oda Spelbos) en hun leidinggevende, (Ria Eimers) is erg goed. Ik vind dat ze steeds beter worden. Het mooie is, dat je je steeds meer met ze vereenzelvigt, ze worden bijna familie. Dan speelt alles zich ook nog af tegen het decor van de prachtige stad Maastricht, en dan heb je al voldoende ingrediënten voor succes. Mooi is ook dat er als een rode draad steeds één verhaallijn door elk seizoen loopt. Knap gedaan.

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8718274546118
TaalNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur495
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
SerieFlikken Maastricht
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten