Foyle's War - Seizoen 4

Anthony Horowitz • DVD eci.be klanten

€16,99

€15,99

Je bespaart 6%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Michael Kitchen (James Bond - The World is not Enough) is detective Christopher Foyle in deze schitterende misdaadserie. Foyles War speelt zich af in het idyllische landschap van zuidelijk Engeland. De tegenstelling is groot met de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog. Foyle levert strijd met alledaags kwaad, in een extreem gevaarlijke tijd.

Invasion
Wanneer Amerikaanse soldaten in Hastings aan komen, worden ze niet echt vriendelijk ontvangen door de plaatselijke bevolking. Het loopt helemaal uit de hand wanneer een plaatselijke barmedewerkster, die een relatie had met een soldaat, dood wordt gevonden. Het is aan Foyle om de gemoederen te kalmeren en de zaak op te lossen.

Bad Blood
Een mislukt biologisch experiment resulteert in de dood van een vrouw. Wanneer ook Sam een mogelijk dodelijke ziekte oploopt, gaat Foyle op onderzoek uit. Terwijl Sam vecht voor haar leven, zoekt Foyle naar antwoorden en wordt geconfronteerd met geheime onderzoeken waar zelfs Churchill niks van weet.

Bleak Midwinter
Wanneer Grace Phillips, een medewerkster van een munitiedepot om het leven komt bij, op het oog, een ongeluk, vraagt een andere medewerkster aan Foyle of hij de zaak wil onderzoeken. Al snel blijkt dat Grace iemand in het depot ervan verdacht diefstal te hebben gepleegd. Dan wordt er in het dorp een andere vrouw op brute wijze om het leven gebracht. De zaak neemt een onaangename wending wanneer het tweede slachtoffer, Jane, de vrouw van Milner blijkt te zijn. Milner kan zelf geen overtuigend alibi geven en had alle redenen om zijn vrouw uit de weg te ruimen. Sam en Foyle moeten nu alles op alles zetten om de link tussen Grace en Jane te leggen en de echte moordenaar te vinden.

Casualties of War
Foyles leven staat op zijn kop wanneer zijn peetdochter Lydia na lange tijd opeens weer opduikt in Hastings met haar zoon James. James is getraumatiseerd na een bomaanslag op zijn school waarbij hij een van de weinige overlevenden was. Dan verdwijnt Lydia spoorloos. Foyle is er van overtuigd dat er een misdrijf in het spel is en dat er een verband is tussen een aantal sabotages op een militair onderzoekslab. Hij wordt echter gedwongen een onderzoek in te stellen naar een illegaal goknetwerk. Wanneer een gokker dood wordt gevonden in de buurt van het onderzoekcentrum lijkt er een verband tussen de twee zaken.

Tracklist

  1. 1. Invasion
  2. 2. Bad Blood
  3. 3. Bleak Midwinter
  4. 4. Casualties Of War

Details:

EAN8713045219123
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur400
Verschijningsdatum
Schermformaat1,78:1 Breedbeeld (16:9 COD), 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
SerieFoyle's War
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)

Extra's

  • PAL/REGION 2 // FT. MICHAEL KITCHEN

Recent bekeken producten