Gay Film Collection

Alan Cumming, Fabio Audi, Frances Fisher, Garret Dillahunt, Gijs Blom, Hanno Koffler, Jamil Khoury, Katie Boland, Ko Zandvliet, Maren Kroymann, Max Riemelt, Michael Aloni, Nicholas Jacob, Selma Egrei, Tess Amorim, Ton Kas, Walter Borden, Yardly Kavanagh • DVD

€ 22,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Recente, succesvolle films als Weekend, La vie d’Adèle maar ook L’inconnu du lac of Behind the Candelabra bewijzen dat er een publiek is voor films met hoofdpersonages die niet voldoen aan de heteroseksuele norm. Maar toch blijft de ruimte voor deze films in de bioscoop beperkt.
OUT AT THE MOVIES bevat een collectie van zes films die niet op het witte doek te zien waren ondanks het feit dat ze op meerdere internationale filmfestivals bekroond werden. En misschien hebben ze wel homoseksualiteit als thema; ze gaan tegelijkertijd over zoveel meer!

JONGENS – Mischa Kamp (Nederland)
Jongens vertelt over Sieger, een sportieve wat gesloten jongen die tijdens de zomervakantie de liefde ontdekt. Die blijkt heel anders te zijn dan hij altijd dacht. Jongens is heerlijke, zomerse film over verliefdheid.

FREIER FALL – Stephan Lacant (Duitsland)
Met een veelbelovende carrière bij de politie en een baby op komst, lijkt Marcs leven compleet op orde. Tijdens een trainingsweekend van de politieschool ontmoet hij Kay. Marc lijkt zich aangetrokken te voelen tot Kay, maar zet het van zich af. Tot Kay onverwachts naar zijn afdeling wordt overgeplaatst.

THE WAY HE LOOKS – Daniel Ribeiro (Brazilië)
Leo, een blinde jongen van 15, wil graag onafhankelijk zijn. Maar zijn ouders willen hem niets alleen laten doen en op school geeft zijn beste vriendin Giovana hem geen enkele ruimte. Daarnaast heeft hij nog nooit iemand gezoend en is hij ervan overtuigd dat niemand met een blinde jongen wil daten. Als Gabriel bij hem in de klas komt, verandert alles.

ANY DAY NOW – Travis Fine (USA)
Als Marco, een 14-jarig jongen met Downsyndroom, wordt verlaten wordt door zijn moeder, nemen Rudy en Johnny (Alan Cumming en Garret Dillahunt), de zorg voor hem op zich. Ze worden zo de liefhebbende familie die hij nooit had. Maar als de onconventionele woonomstandigheden van de jongen worden ontdekt door de autoriteiten, dreigt Marco opnieuw zijn familie te verliezen.

OUT IN THE DARK – Michael Mayer (Israël)
Tijdens een van zijn illegale nachtelijke escapades over de grens in Tel Aviv ontmoet Nimr, een Palestijnse psychologiestudent, de Israëlische advocaat Roy. Ze voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken. Terwijl hun relatie zich ontwikkelt, wordt Nimr geconfronteerd met de harde realiteit van een Palestijnse maatschappij en een familie die hem niet accepteert. Maar ook Israël vormt een bedreiging.

GERONTOPHILIA – Bruce LaBruce (Canada)
De knappe 18-jarige Lake heeft een vriendin en werkt als badmeester, merkt hij dat hij zich stiekem eigenlijk nogal aangetrokken voelt door de oudere mannen. Als Lake zomers een baantje in een verzorgingstehuis krijgt, ontmoet hij Mr Peabody en is hij op slag verliefd. De start van een verrassende en romantische roadtrip.

Details:

EAN8717249482826
TaalArabisch, Duits, Engels, Frans, Hebreeuws, Nederlands, Portugees
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs6
UitvoeringDVD
Speelduur548
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9 Anamorphic
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst, Drugs- en alcoholgebruik, Grof Taalgebruik, Seks
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.  

Recent bekeken producten