Geluk En Gezondheid In Eigen Hand 4 - Grote Mondiale Problemen

• DVD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Marianna Farfalla studeerde andragogiek ( een kruising tussen sociologie, psychologie en filosofie ) en specialiseerde zich in Gestalt, psychosynthese, Intuïtieve ontwikkeling en Padwerk. Ze werkte vele jaren o.a. als docente in het HBO en als psychotherapeute. Rond haar 40ste jaar vertrok ze naar Toscana en schreef twee boeken over geluk en gezondheid.

Materieel gaat het ons beter dan ooit maar toch voelen veel mensen zich ongelukkig, gestresst en opgejaagd. Marianna Farfalla laat in haar documentaire de oorzaken van onze onvrede zien en geeft aan hoe we ons weer gelukkig en ontspannen kunnen voelen. De hele documentaire is opgenomen in het schitterende Toscana waar Marianna woont en bestaat uit vier delen:
1: Leven vanuit je eigen geluksbron
2: Liefdevolle relaties
3: Een gezonde leefstijl
4: Grote mondiale problemen en de oplossing

Grote mondiale problemen en de oplossing Deel 4: Wij lijden in toenemende mate onder de gevolgen van de klimaatcrisis, de credietcrisis en uitingen van godsdienstwaan. De wereldmacht is in handen van de banken en de grote multinationals. De mensheid staat voor de keuze: Of we gaan met z’n allen ten onder aan onze hebzucht en zelfverrijking en de roofbouw die we plegen op onszelf en de natuur. Of we gaan met elkaar een betere wereld scheppen die gebaseerd is op saamhorigheid en een eerlijke verdeling van de goederen en we ontwikkelen een duurzaam productiesysteem. Volgens Marianna moet er een bewustzijnsrevolutie komen waarbij mensen hoofd en hart verbinden, ophouden met zinloze oorlogvoering en in beweging komen om de wereldmacht te breken door zoveel mogelijk selfsupporting te worden zoals het klimaatneutraal maken van onze gebouwen.

Details:

EAN8717377006383
TaalNederlands
OndertitelingEngels
UitvoeringDVD
Speelduur69
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten