Gomorra - Seizoen 2

Cristiana Dell'anna, Fabio de Caro, Fortunato Cerlino, Marco d'Amore, Marco Palvetti, Salvatore Esposito • DVD

€29,99

€25,99

Je bespaart 13%

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als godfather Pietro Savastano ontsnapt uit de gevangenis en zijn voormalig rechterhand Ciro zijn zoon Genny neerschiet lijkt er een einde te zijn gekomen aan de alleenheerschappij van Pietro.
Ciro “De Onsterfelijke” is klaar om samen met zijn vroegere rivaal Salvador Conte de macht te grijpen. Pietro, Genny, Ciro en Conte lijken de vier hoofrolspelers op een toneel vol haat, liefde en wraak. Maar dan betreden twee vrouwen datzelfde bloederige toneel om hun deel van de macht over Napels op te eisen. Wat volgt is een gewelddadige strijd vol list en bedrog.

Reviews & recensies

Ivo Daemen

onze specialist tv-serie

Het nieuwe machtsblok ‘ de Alliantie’ heeft Napels in z’n greep. Realistische serie, met een hoog verslavingsgehalte. Je moet alle afleveringen gezien hebben!

Dit tweede seizoen is zo mogelijk nog grauwer en rauwer dan het vorige seizoen. Inmiddels is de nieuwe orde onder de naam ‘de Alliantie’ aan de macht en belooft een meer ‘democratisch’ misdaadimperium dan onder de Savastano-familie. Uiteraard verloopt deze overgang allesbehalve soepel, Verraad en laffe moord is aan de orde van de dag en dat speelt zich allemaal af in een stad die de misdaad zat is. Belangrijk element hierbij zijn de jonge schoffies uit ‘de Steeg’. Een nieuwe jonge generatie misdadigers, waar het huidige Napels veel mee te maken heeft. Het ontbreekt hen aan respect voor de oude orde, en dat geldt zowel voor politie als voor de misdaad.

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN5407003480542
TaalItaliaans
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur600
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerGeweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten