H2O Filmbox

Angus McLaren, Cariba Heine, Claire Holt, Phoebe Tonkin • DVD

€16,99

€15,99

Je bespaart 6%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deel 1
Drie hele moderne tienermeisjes ontdekken dat ze een buitengewone macht hebben over water. Emma blijkt water te kunnen bevriezen, Rikki beschikt over de magische kracht om het aan de kook te brengen en Cleo kan het in iedere vorm gieten. Probeer maar eens 'normaal' te blijven als je een part-time zeemeermin bent!

Deel 2
In deel 2 krijgen de 3 vriendinnen opnieuw te maken met een hoop problemen en misverstanden die veroorzaakt worden door hun magische krachten. Ook krijgen ze te maken met jongens, die alles door de war kunnen schudden. En tot slot leren ze ook Charlotte kennen, die ook zeemeermin wil worden.

Deel 3
De vakantie is bijna voorbij en Cleo en Rikki bereiden zich voor op hun laatste jaar van de middelbare school zonder Emma, die naar het buitenland vertrokken is. Cleo en Rikki denken samen met Lewis alles te weten over hun speciale krachten en over Mako eiland. Maar wanneer het volle maan is worden de meisjes plotseling door water aangevallen. Ze beseffen dan dat er een nieuwe, potentieel gevaarlijke kracht zich ontwikkelt op het mysterieuze eiland...

Details:

EAN8717344756235
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur270
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieOnbekend
SerieH2O
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten