Harry Potter 1-7 - Hogwarts Collection

• DVD

€ 159,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De 8 films op Blu-ray en DVD met meer dan 45 uur bonus!

YEAR 1 Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

YEAR 2 Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.

YEAR 3 Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts.

YEAR 4 Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.

YEAR 5 Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.

YEAR 6 Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.

YEAR 7 Part 1 Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.

YEAR 7 Part 2 In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.
Boxsets met korting

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5051888171578
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur2922
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9, 2:40:1, High Definition 16:9, High Definition 2.40:1
GeluidsformaatDTS-HD Master Audio 5.1, Dolby Digital 5.1
SerieHarry Potter
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten