Het Varken Van Madonna  Blu-Ray

Regisseur(s): Frank van Passel
Kevin Janssens, Marijke Pinoy, Peter van den Eede, Wim Opbrouck, Wine Dierickx • Blu-Ray

€ 5,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ver ver weg, in de diepe Westhoek, ligt het piepklein gehuchtje 'Madonna'. Amper een speldenkop groot, maar diep verdeeld door interne onenigheid.
De dagelijkse routine van dit dorpje wordt grondig verstoord door een conflict tussen een stakende pompbediende, een hitsige burgemeester, een nerveuze pastoor en een intrigerende dorpslerares.
Tot de handelsvertegenwoordiger Tony Roozen, op verkoopsmissie met zijn nieuwste snufje Porki (een gerobotiseerd feromonenvarkentje), door autopech in dit bevreemdende polderdorp belandt. Wil hij zijn relatie redden, dan moet hij zo snel mogenlijk rechtsomkeer maken en zijn verloofde bijstaan op hun familieweekend in de Ardennen.
Hij vindt tijdelijk onderdak bij de dorpslerares, Maria Glorie en haar stokoude overgootmoeder Gusta. Maar de andere dorpsbewoners zijn alvast niet van plan hem terug naar de 'bewoonde wereld' te helpen. Ze hebben andere kopzorgen zoals het zeer belangrijke nakende referendum over de verplaatsing van het Madonnabeeld.
En dan is er nog de gesneuvelde frontsoldaat Prosper, die al sinds de eerste wereldoorlog vrolijk zingend ronddwaalt in het dorp.
Zal het varken van Madonna hen allen helpen ?

Details:

EAN8715664095157
TaalNederlands
OndertitelingEngels, Frans, Nederlands
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur114
Verschijningsdatum
Schermformaat2,35:1 Letterbox
GeluidsformaatDTS Digital Surround
LeeftijdsindicatieVanaf 9 jaar
KijkwijzerAngst
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • W/ WIM OPBROUCK, MARIJKE PINOY

Recent bekeken producten