Hole In My Heart

Regisseur(s): Lukas Moodysson
Bjorn Almroth, Goran Marjanovic, Sanna Brading, Thorsten Flinck • DVD

€ 5,99

1 - 2 Weken

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In een troosteloos flatje in Stockholm werkt Rickard met vrienden Tess en Geko aan zijn zoveelste amateur-porno-epos. Zoon Eric heeft zich al jaren gelden in de slaapkamer verschanst en probeert middels een koptelefoon de stuitende werkelijkheid van de woonkamer te verdringen. Het drietal binnen raakt bezopen en meer en meer vol van zichzelf. Wat er nog aan remmingen bestond wordt overboord gezet en hun gedrag wordt met het uur verontrustender.

A HOLE IN MY HEART roept herrinneringen op aan het werk van Markies de Sade in het tonen van het pandemonium dat ontstaat als sociale codes overboord worden gezet. Toch zijn de personages kinderlijk van aard, welhaast misdadig onschuldig, en dat maakt onze reactie op hen gecompliceerd: ze zijn tegelijkertijd weerzinwekkend en op een vreemde manier deerniswekkend.

Moodysson raast in zijn vierde, en naar eigen zeggen beste speelfilm, tot aan de pijngrens, spottend met de trend van reality tv en valse roem, dapper en compromisloos, maar weet liefde te vinden voor vier verloren zielen die onze buren zouden kunnen zijn.

Details:

EAN9789058492661
TaalZweeds
OndertitelingFrans, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur98
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerGeweld, Grof Taalgebruik, Seks
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • PAL/REGION 2 =BY LUKAS MOODYSSON=

Recent bekeken producten