Hollywood Classics

Claudette Colbert, Marlene Dietrich, Mickey Rooney, Oliver Hardy, Shirley Temple, Stan Laurel • DVD

€ 9,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

GARDEN OF ALLAH
Marlene Dietrich schittert in dit romantische meesterwerk dat een 'Oscar' won voor zijn adembenemende visuele kracht. Dietrich speelt Domini, een rijke jongedame die haar beschermde leventje probeert te ontvluchten in Noord-Afrika. Daar ontmoet ze Boris, een jonge monnik die het kloosterleven vaarwel heeft gezegd.

SINCE YOU WENT AWAY
De Tweede Wereldoorlog. De mannen worden naar het front geroepen. In deze film Since You Went Away volgt Anne Hilton (Claudette Colbert) en haar dochters Bridget (Shirley Temple) en m Jane (Jennifer Jones) in de tijd aan het thuisfront. Since You Went Away is een hartverwarmende speelfilm in de stijl van: 'Gone With The Wind' en 'The Little Princess'.

LITTLE LORD FAUNTLEROY
De mooiste verfilming van het klassieke kinderboek! Het is de droom van ieder kind: op een dag krijg je te horen dat je erfgenaam bent van een fortuin. Dat gebeurt de kleine Cedric, die krijgt te horen dat zijn opa een Britse edelman is en dat hij de enige erfgenaam is van diens fortuin. Cedric verhuist naar Engeland en wordt door zijn grootvader omgetoverd van straatschoffiue in een kleine Lord.

THE FLYING DEUCES
In deze klassieker sluiten Stan en Ollie zich aan bij het vreemdelingenlegioen, Zodat Ollie zijn liefdesverdriet kan vergeten. Echter, zodra ze zich hebben aangesloten, veranderen ze van gedachten en besluiten, wegens het slechte salaris, het legioen te verlaten. Ten einde raad proberen ze met een vliegtuig te vluchten, wat de nodige hilarische situaties tot gevolg heeft.

FIRST 100 YEARS OF CINEMA
The Fearst 100 Years Of Cinema is een eerbetoon aan alle filmmakers, acteurs, en aan alle kijkers die door de jaren heen gefascineerd raakten door het fenomeen: 'Film'.

Details:

EAN8715664015933
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur499
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten