House On The Edge Of The Park

Regisseur(s): Ruggero Deodato
Annie Belle, Christian Borromeo, David Hess, Gabriele Di Giulio, Giovanni Lombardo Radice, Marie Claude Joseph • DVD eci.be klanten

€ 5,99

4 - 6 Weken

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De geweldadige en gevaarlijk gestoorde Alex (David Hess) en zijn lichtelijk zwakbegaafde vriend Ricky gaan een avondje stappen en weten zichzelf uit te nodigen op een yuppenfeestje in een villa aan de rand van de stad. Het feestje wil niet goed op gang komen, de jonge, mooie gasten vervelen zich, en zijn op zoek naar beetje spanning, zich niet bewust van de twee gevaarlijke gekken in hun midden. Wanneer Alex eenmaal zijn ware gezicht toont komt het suffe feestje al snel in een spiraal van geweld, verkrachting en vernedering terecht.

Regisseur Deodato had voor deze film de beschikking over een script van de schrijvers van Lucio Fulci's "The New York Ripper". Bovendien wist hij genre sterren David Hess, die een soortgelijke rol al eerder in "last house on the left" vertolkte, en John Morghen ("Cannibal apocalypse") te strikken. Met de sexy Annie Belle ("Absurd") en Lorraine "Cannibal Ferox" De Selle in de vrouwelijke hoofdrollen, had hij de ideale cast voor deze film verzameld. Het resultaat is deze beruchte exploitation classic die regelmatig over het randje van de goede smaak gaat, en die Deodato's status van controversiële filmmaker nogmaals duidelijk bevestigde.

Details:

EAN8717377001920
TaalEngels, Italiaans
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur94
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)

Extra's

  • .. THE PARK/PAL/REGION 2/W/DAVID HESS

Recent bekeken producten