Improvisata - Orgelmuziek In Beeld En Geluid 5

• DVD

€ 18,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De tijdsduur van deze DVD bedraagt 135 minuten, inclusief alle extra's. De DVD is een zogenaamde double layer dat wil zeggen dat er twee lagen op de DVD zijn, één laag voor beeld een één laag voor geluid. Daarom behoefde het geluid niet gecomprimeerd (samengeperst) te worden en is het geluid dus technisch optimaal. De gebruikte camera’s zijn HD kwaliteit. Aan de audio is door P&B SOUND te Harderwijk alle aandacht besteed, onder meer door middel van een uitgekiende opstelling met de allerbeste microfoons.

Sinds circa 1980 is deze enorme verzameling plafond-beschilderingen in de Grote kerk te Harderwijk weer te zien. Eeuwen lang zijn deze schitterende kleurrijke beschilderingen bedekt geweest door soms wel dertien lagen witkalk. De schilder heeft zich, samen met zijn dochter en een medewerker, afgebeeld. Dit is uniek in Europa. Jaarlijks trekt deze prachtige kerk (met enorme afmetingen) vele bezoekers. In de zomermaanden is de Grote kerk te Harderwijk elke dag behalve zondag geopend voor bezichtiging. Het is mogelijk dat tijdens de openstelling van het kerkgebouw ook de EXTRA's van deze DVD worden afgespeeld in een aparte ruimte.

Details:

EAN9789080299375
TaalDuits, Engels, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur135
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatStereo
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • De geschiedenis van de Grote kerk te Harderwijk;De geschiedenis van het fameuze Bätz-orgel (1826/27);De plafondbeschilderingen (de Grote kerk te Harderwijk wordt wel de Sixtijnse Kapel van Noord-Europa genoemd!);Explicatie van de registraties door Willem van Twillert;Making of… In deze documentaire komen de meeste medewerkers ook aan het woord.

Recent bekeken producten