Inspector Lynley Serie 6

Nathaniel Parker, Sharon Small • DVD eci.be klanten

€ 7,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De aristocratische Inspector Lynley gaat weer aan het werk bij Scotland Yard, maar hij heeft de dood van zijn vrouw Helen nog niet verwerkt. Zijn partner Barbara Havers maakt zich ernstig zorgen als ze merkt dat hij naar de fles grijpt om zijn verdriet te verdrinken. Maar als Lynley een telefoontje krijgt dat het lijk van zijn petekind is gevonden, moet hij zich wel concentreren op zijn werk. Ondertussen bouwen Lynley en Havers hun oude vriendschap weer op.

In Limbo wordt op het terrein van een Italiaanse villa het lijk van een kind gevonden dat vijftien jaar geleden is ontvoerd. Lynley, een vriend van de familie, was betrokken bij het onderzoek. Hij vliegt naar Italië om de ouders bij te staan en begint een relatie met Julia, de oudste dochter. Maar als zij dood wordt aangetroffen in haar appartement in Rome, komt de vriendschap onder grote druk te staan. Lynley wordt opgepakt en ondervraagd door de Italiaanse politie. Hij is ervan overtuigd dat Julia’s dood in verband staat met de ontvoering van haar broertje vijftien jaar geleden. Is Sullivan, de man die Lynley vroeger heeft gearresteerd, misschien toch onschuldig?

In Know Thine Enemy wordt het lijk van een vermist schoolmeisje gevonden. De lijkschouwing wijst uit dat ze is verkracht en zelfmoord heeft gepleegd. Ze is waarschijnlijk een week gevangen gehouden en heeft lange tijd met haar vuisten tegen de deur gebonkt om te ontsnappen. Intussen wordt een ander schoolmeisje ook als vermist opgegeven. De tijd dringt, want ze is suikerpatiënte en heeft dringend insuline nodig. Het onderzoek wordt extra bemoeilijkt als Lynley en Havers geen buurtonderzoek mogen doen om paniek te voorkomen. De vraag is echter of zijn genoeg aanknopingspunten hebben om het meisje te vinden voordat ze in coma raakt…..

Details:

EAN9789089415622
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur180
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • .. MYSTERIES - SERIES 6

Recent bekeken producten