Thunderbolt/Accidental Spy

Regisseur(s): Gordon Chan, Teddy ChanActeur(s):Anita Yuen (I), Eric Tsang, Jackie Chan, Michael Wong (I), Vivian Hsu DVD


- Thunderbolt:
Alfred Tung (Jackie Chan) is een automonteur in Hong Kong. Hij verkoopt onder andere sportauto’s. Als een huurmoordenaar, alias autocoureur, de stad op stelten zet helpt Jackie de politie om hem te arresteren. Alleen Jackie kan hem te pakken krijgen door een wilde achtervolging in de straten van Hong Kong. De moordenaar komt echter vrij door een juridische fout. Hij gijzelt de zusjes van Jackie om deze te dwingen in Japan tegen hem te racen. Jackie weet een raceauto te bemachtigen en strijdt voor gerechtigheid.

- Accidental spy:
Op een dag ziet verkoper Buck (Jackie Chan) twee mannen een juwelier beroven. Hij grijpt in met een spectaculair, razendsnel martial arts-gevecht. Deze heldendaad trekt de aandacht van een privè-detective, die hem verteld dat hij, Buck, de zoon is van een rijke Koreaanse zakenman. Buck reist direct naar Korea, maar ontdekt dat zijn ouders in werkelijkheid spionnen waren. Dat is nog 'ns te gek, zo'n leven wil hij ook! Voor hij er erg in heeft, krijgt hij wat wat hij wil en zit hij tot over z'n oren in een geheimzinnig internationaal kat en muisspel. Hij reist af naar Turkije waar hij een levensgevaarlijk virus moet moet opsporen voor het in verkeerde handen valt.

€ 6,99
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis, op = op
Bestellen
Zet op verlanglijstje


Recent bekeken producten