Jane Austen Collection

Jane Austen • DVD

€33,99

€31,99

Je bespaart 6%

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vier klassieke BBC verfilmingen naar de beroemde romans van Jane Austen.

Pride and prejudice
De mooie Elizabeth Bennet is een hard werkende student met het streven romanschrijfster te worden. Ze staat niet open voor de verleidingen van het waanzinnige uitgaans leven in de stad en al helemaal niet voor allerlei gladde praatjesmakers. Maar dan ontmoet ze Wickham (charmante, uitdagend en… een gladde kerel) en Darcy (de verstandige zakenman). Langzaam begint haar zekere wereldje uiteen te vallen. Zijn de risico’s van het avontuur beter dan de veiligheid van een sleur. Het is in ieder geval leuker…

Mansfield park
Jane Austen's meesterwerk Mansfield Park schetst het liefdesleven van Fanny Price. Het meisje is van eenvoudige komaf maar groeit op bij rijke familieleden. Toch laat het verleden haar niet los. Pestende nichtjes en een stierlijk vervelende tante blijven haar pijnlijk herinneren aan die oude tijd vol armoede. De enige die echt altijd lief en attent is voor Fanny is haar neef Edmund.Voor hem slaat ze zelfs een aanzoek van de steenrijke Henry Crawfordin de wind, maar Edmund is natuurlijk onbereikbaar, of toch niet...?

Emma
Emma is de prachtige verfilming van het beroemde boek van Jane Austen. De mooie en pientere Emma Woodhouse woont samen met haar invalide vader op het landgoed Hartfield in het Britse Highbury. Als koppelaarster van het dorp, heeft ze de gewoonte om zich te bemoeien met het liefdesleven van haar dorpsgenoten, hetgeen resulteert in soms komische en soms dramatische situaties. Uiteraard ten koste van haar eigen liefdesleven. Wanneer ze op een dag haar nieuwe vriendin Harriet Smith probeert te koppelen aan de knappe dominee Elton, gebeuren er vreemde dingen. Ineens blijken verschillende felbegeerde dorpelingen, waaronder de dominee zelf, gevoelens voor Emma te hebben. Emma, verblind door haar bemoeizucht, weigert te luisteren naar haar eigen hart en gaat niet op deze advances in.

Sense and Sensibility
Elinor Dashwood (Emma Thompson ), moet na de dood van haar vader met haar moeder en twee zusjes hun landgoed verlaten omdat het erfrecht bepaalt dat de zoon uit zijn eerste huwelijk hier recht op heeft. Veel bezit hebben ze niet maar toch lukt het ze om elders een nieuw bestaan op te bouwen. Zusje Marianne belandt al spoedig in een ontstuimige relatie maar wordt uiteindelijk toch aan de kant gezet door de jongeman in kwestie. Elinor wordt verliefd op de onbereikbare Edward ( Hugh Grant ). Hij voelt ook veel voor haar maar hij is een heer van eer en heeft reeds trouw belooft aan een andere vrouw. Het zit de jonge dames dus niet mee. Toch proberen de beide zusjes hun hoofd en hart op één lijn te krijgen en voor bereid te zijn op wat de toekomst hun zal brengen.

Tracklist

  1. 1. Pride And Prejudice (1980 - Regie: Cyril Coke - 325 Min.)
  2. 2. Mansfield Park (1983 - Regie: David Giles - 315 Min.)
  3. 3. Emma (1972 - Regie: John Gleniste - 270 Min.)
  4. 4. Sense And Sensibility (1981 - Regie: Rodney Bennett - 185 Min.)

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5050582422047
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs7
UitvoeringDVD
Speelduur999
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3 & 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2

Recent bekeken producten