Jeremy Clarkson Collectie

• DVD

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een box met een driedelig overzicht van de programma’s die Jeremy Clarkson voor TopGear heeft gepresenteerd. Ruim drie uur lang het beste uit drie klassieke Clarkson-series: Extreme Machines, Speed en Motorworld.

-Het allerbeste uit Extreme Machines:
Jeremy Clarkson geeft plankgas met de meest formidabele voertuigen die er zijn. Gevechtsvliegtuigen zijn aangepast om tweemaal zo snel te vliegen als de fabrikant voor ogen had en hij vaart in een speedboot die het beste omschreven kan worden als een ‘opgevoerde V8-waterpomp die zich in een wasbak bevindt’.

-Het allerbeste uit Speed:
In een serie onbezonnen maar opwindende ritten, beproeft Jeremy Clarkson zijn geluk op een bobslee, vliegt een straaljager, doet mee aan races met sleepboten en straalmotor aangedreven motoren, raast over de Bonneville-vlakte met meer dan 400 km/u en nog veel meer snelheidsmaniakale gekheid. Dit alles om de complexiteit, sensatie en schoonheid van halsbrekende snelheden te definiëren.

-Het allerbeste uit Motorworld:
Waarom botsen ze in India veel? Hoe kan het dat een Arabier zichzelf omschrijft als ‘geen rijke man’ terwijl hij vier van ‘s werelds duurste auto’s in zijn wagenpark heeft? En waarom hebben de anders zo neutrale Zwitsers de oorlog verklaard aan de auto? Al reizende bekijkt Clarkson de autoculturen van over de wereld in zijn allereerste sologepresenteerde tv-programma.

Tracklist

DVD 1
  1. 1. Het Allerbeste Uit Extreme Machines
DVD 1
  1. 1. Het Allerbeste Uit Speed
DVD 1
  1. 1. Het Allerbeste Uit Motorworld

Details:

EAN9789022958841
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur188
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatStereo
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten