Jul En Julia 2

• DVD

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

2 spannende verhalen van Jul en Julia. Jul en Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op een echt pretpark! Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin beleven zij dagelijks spannende avonturen op hun pretpark en ver daar buiten.

- Jul & Julia en de vlucht naar het verleden: Meneer Kaasgaaf organiseert een knutselwedstrijd voor het beste idee van het pretpark. Iedereen mag meedoen en de winnaar van de wedstrijd wint een bijzonder hoge prijs. Als de boeven horen van de prijs en zich bedenken dat die hoge prijs weleens de toren zou kunnen zijn, zetten ze alles op alles om de wedstrijd te winnen en zo het pretpark in handen te krijgen.

- Jul & Julia en de vakantie van Meneer Kaasgaaf: Meneer Kaasgaaf heeft hard gewerkt. Veel te hard. Hij loopt wat gespannen over het park en is een stuk minder vrolijk dan normaal. Als hij plotseling bezoek krijgt van een wel heel vreemde dokter en zuster krijgt hij het advies om op vakantie te gaan. Ook Jul, Julia en Mevrouw Suikerspin vinden het hoog tijd de Meneer Kaasgaaf eens lekker gaat relaxen.

Details:

EAN8717344758536
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur72
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten