Karton

Henk Rijckaert • DVD

€10,99

€9,99

Je bespaart 9%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het ene moment zijt ge een jongen. Het volgend moment steekt ge uw leven in kartonnen dozen en verhuist ge naar een nieuwe realiteit. Dan zijt ge opeens een man. Met 300 maandelijkse afbetalingen, een stapel bakstenen op uw naam, altijd schroeven en het krantje van de Gamma in uw achterzak en vooral: veel keuzes en twijfels. Over verwarming en isolatie. Over tegels of parket, over volwassen worden en kinderen krijgen, over rock 'n roll en over een rustig leven.

Henk Rijckaert heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten: hij legde zich voltijds toe op zijn comedy-carrière en was onder andere te zien in Comedy Casino en maakte voor Canvas het fel gesmaakte Zonde Van de Zendtijd, waarvan het tweede succesvolle seizoen elke week te zien is.

En daarnaast verbouwde hij dus een huis en schreef hij een voorstelling over de grote kantelmomenten in zijn leven. Volwassen worden, quoi.

Henk Rijckaert grijpt zijn publiek met hoge grapdichtheid, rake observaties en sprekende mimiek. Hij sleept als meesterlijk verhalenverteller iedereen mee in zijn eigen, ietwat absurde realiteit. Winnaar van publieks- en persoonlijkheidsprijs op Humorologie (2005), finalist van Cameretten (2006) en ervaren podiumbeest.

Details:

EAN5414939006319
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur90
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2

Recent bekeken producten