Leeuw Van Juda (3D)

Regisseur(s): Deryck Broom, Roger Hawkins

Acteur(s): • 3D Blu-Ray

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Volg de avonturen van het dappere lammetje Juda, het vieze varken Horace, het bange paard Monty, de kakelende haan Drake en de domme ezel Jack! In deze hartverwarmende kinderfilm wordt het paasverhaal op een verrassende manier verteld.

Juda, een lam met het hart van een leeuw, komt erachter dat zijn eigenaar hem wil offeren voor het paasfeest.
Wanneer hij wordt weggehaald uit zijn stal in Bethlehem, besluiten zijn vriendjes om hem te redden. Hun reis brengt hen naar Jeruzalem, de grote tempel en de heuvel Golgotha. Niet alleen proberen ze hun vriend Judah terug te vinden, ze zijn ook getuige van grootse gebeurtenissen…

In De Leeuw van Juda wordt een spannend jeugdverhaal verweven met Bijbelse verhalen zoals de tempelreiniging van Jezus en de verloochening van Petrus. De ontknoping toont de kruisiging en wederopstanding van Jezus met tederheid en adembenemende schoonheid.

Details:

EAN8719372002568
TaalNederlands
Uitvoering3D Blu-Ray
Speelduur87
FilmmaatschappijN.V.T. N.V.T.
Verschijningsdatum
Schermformaat1080p High Definition, High Definition 1.77, High Definition 16:9
GeluidsformaatDTS-HD Master Audio 5.1
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden  

Extra's

  • Deze 3D blu-ray is ook 2D te bekijken;Om de actieve 3D versie van deze film te kunnen bekijken, moet u in bezit zijn van een 3D compatible HD-TV, een Blu-rayspeler met 3D mogelijkheden of een PS3, en een 3D bril (niet bijgesloten)

Recent bekeken producten