Leven In De 5e Dimensie

• DVD

€29,99

€28,99

Je bespaart 3%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vijfdimensionale gereedschappen
De groep zegt dat we al in de vijfde dimensie zijn gestapt en dat we er elke dag in leven. De belangrijkste eigenschap van de vijfde dimensie is dat we leven in een verhoogde scheppingsstaat waar onze gedachten zicht onmiddellijk manifesteren. Het probleem met de vijfde dimensie nu is dat we elke ochtend wakker worden en een driedimensionale werkelijkheid verwachten. En omdat we in deze verhoogde scheppingsstaat zijn, creëren we in feite een driedimensionale werkelijkheid binnen de vijfde dimensie.

Hoe moeten we nu in de vijfde dimensie gaan leven? Wel, daar gaat deze dvd over. Dit is een seminar dat werd gepresenteerd om je gereedschappen te geven voor het leven in de vijfde dimensie: door je grenzen te verleggen, je overtuigingen te verruimen en nieuwe manieren te vinden om van een nieuwe werkelijkheid te genieten.

Geniet van de wonderen * Geniet van je creaties * Geniet van de vijfde dimensie

Steve en Barbara Rother
Op nieuwjaarsochtend 1996 begon aannemer Steve Rother geïnspireerde boodschappen te ontvangen, van, zoals hij ze noemt, 'de groep'. Ze geven praktische informatie om een leven in je eigen kracht te leiden. Steve en zijn vrouw Barbara reizen over de hele wereld om de boodschappen van de groep te verspreiden. Dit is de eerste dvd die gemaakt werd tijdens een live seminar in Nederland.

Details:

EAN9789079373079
TaalEngels
OndertitelingDuits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Nederlands, Portugees, Russisch
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur275
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten