Louis De Funes Box

Regisseur(s): Francis Rigaud, Jean-Louis Lorenzi, Serge Korber
Claire Borotra, Claire Nebout, Claude Brasseur, François Marthouret, Louis de Funès, Michel Serrault, Yves Le Moign • DVD

€ 24,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Herontdek enkele pareltjes uit het œuvre van de meester van de Franse komedie - Louis De Funès

HUIS CLOS
Garcin, verslaggever, Ines, voormalig postbediende en Estelle, vrouw van de wereld, maken kennis in de hel. Ze ontmoeten elkaar in een kamer waar ze zonder uitleg naartoe werden geleid. Ieder van hen vertelt over hun lafheid en waaraan ze mogelijk hun plek in de hel verdienen. Garcin, verraadde zijn zaak, Ine`s werd vermoordt door de mai^tresse van haar man, die haarzelf op haar beurt doodde, en Estelle verdronk haar eigen kind. Ze trachten er achter te komen waarom net zij driee¨n bij elkaar geplaatst werden tot Ines beseft dat ze elkaars beul zijn... Ze proberen niet meer met elkaar te praten, en wanneer de ene met de andere contact zoekt is er steeds de derde persoon om dit te verhinderen.

NOUS IRONS A DEAUVILLE
De twee vrienden Moreau en Dubois besluiten een paar dagen vakantie door te brengen in Deauville met hun echtgenotes en het nichtje van een van hen. Maar het verblijf gaat niet zoals gepland: een ingewik- kelde reis, een ontzettend onaangenaam onthaal en een onbewoonbare villa. Deze vakantie hadden de beide vrienden zich compleet anders voorgesteld!

INTIME
Louis de Fune`s “Intime” is een prachtige 2 uur durende documentaire die door serge Korber werd gedraaid. Interviews met zijn familie worden afgewisseld met archief- en familiebeelden, die door de acteur zelf werden gemaakt. Ontdek in deze documentaire, e´e´n van Franrkijks grootste acteurs, zoals men hem nooit heeft gekend.

Details:

EAN5412012166196
TaalFrans
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur290
FilmmaatschappijEic
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9, 4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten