Mafiosa - Seizoen 3

Eric Fraticelli, Frédéric Graziani, Hélène Fillières, Jean-Pierre Kalfon, Phareelle Onoyan, Thierry Neuvic • DVD

€ 27,99

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het derde seizoen van Mafiosa staat in het teken van de moeizame relatie tussen de mooie jonge maffi abazin Sandra Paoli en haar broer Jean-Michel. Bij een door hemzelf beraamde moordaanslag op Sandra heeft Jean-Michel uiteindelijk de kogel opgevangen die voor zijn zus bedoeld was. Maar het probleem blijft: hoe kunnen broer en zus allebei leven op een klein eiland als Corsica, waar ze elkaar om de haverklap tegenkomen? Om het allemaal nog lastiger te maken, duikt er een bende op van jongelui die hun voordeel willen doen met de familievete. Zij beginnen Sandra en Jean-Michel te provoceren. Sandra keert terug naar het dorp van haar moeder, in de hoop dat ze daar rust kan vinden. Maar ze is nog steeds de baas van de organisatie. Zo wordt ze meegesleept in een gewelddadige strijd om een paar kilometer niemandsland aan de kust. En laat ze zich opnieuw verleiden door een gevaarlijk en onvoorspelbaar type...

AFLEVERING 7
Eindelijk verzamelt Nader al zijn moed en bekent hij zijn geliefde Sandra dat hij haar destijds aan de politie heeft verraden. Sandra is des duivels en wil niets meer van hem weten.

AFLEVERING 8
Na de dood van Grimaldi is Paul Bonafedi de nieuwe leider van de nationalisten. Hij weet alle splintergroepen bij elkaar te brengen met een duidelijke boodschap: Sandra moet dood.

Details:

EAN8717344751049
TaalItaliaans
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur400
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2 // W/ HELENE FILLIERES

Recent bekeken producten