Mannenharten

Regisseur(s): Mark de Cloe
Barry Atsma, Daan Schuurmans, Georgina Verbaan, Hadewych Minis, Jeroen Spitzenberger, Katja Herbers, Kim Feenstra • DVD eci.be klanten

€ 5,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wie loopt z'n hart achterna in de zoektocht naar liefde en geluk en wie niet? Verbonden door hun sportschoolbezoek leren we ze allemaal kennen. Reclameman Tim, die in paniek raakt door zijn naderende huwelijk met de perfecte Laura. Zijn beste vriend Wouter, die juist alles op alles moet zetten om zijn vriendin Nicole te houden. De verlegen Niels, die in de net gescheiden Susanne een vrouw voor het leven hoopt te vinden. Niet wetend dat haar ex, de gefrustreerde Frank, niet van opgeven weet. Maar ook womanizer Dennis die plots geen babes, maar de succesvolle volkszanger Roy naast zich moet dulden. Stuk voor stuk op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Onvoorspelbaar maar o zo herkenbaar!
Sale Film & TV

Reviews & recensies

Geslaagde polderromkom met supercast

Mannenharten is een leuke comedy, waarin liefdesproblemen nu eens niet worden bekeken met de kritische blik van een vrouw. Vijf mannen met vijf herkenbare liefdesproblemen, die stuk voor stuk dezelfde sportschool bezoeken. Van dj en vrouwenverslinder Dennis (Barry Atsma) tot gemeenteambtenaar Niels (Fabian Spaargaren) die nog nooit een vrouw uitgevraagd heeft. Allen zijn ze op hun eigen manier op zoek naar de ware, met alle lachwekkende gevolgen van dien. Mannenharten is misschien geen hele verrassende film, maar het verhaal bevat alle ingrediënten voor een avondje zorgeloos genieten. Het gestuntel van de mannen, de opeenstapeling van misverstanden en de plotselinge plotwendingen in het verhaal zorgen geregeld voor een lach. De sterrencast is geweldig en de gelijknamige titelsong van Blof en Nielson maakt de film helemaal af. Een leuke onderhoudende film in het polderromkomgenre in de stijl van Alles is liefde.

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8715664109755
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur97
Verschijningsdatum
Schermformaat1.85:1, 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 9 jaar
KijkwijzerGeweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • W/ BARRY ATSMA,JEROEN SPITZENBERGER,HADEWYCH MINIS

Recent bekeken producten