Meer Yoga Voor Dummies

• DVD

€ 9,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ontdek hoe u:
- yogaoefeningen aan kunt leren om uw huidige yogaprogramma mee aan te vullen
- ademhalingsmethoden kunt gebruiken om uw techniek en uw yoga-ervaring te verbeteren
- yoga kunt gebruiken als een wat uitdagender trainingsoptie.

Dit toegankelijke programma voert de lichamelijke uitdaging op en breidt uw yogaoefeningen uit. Dit makkelijk te volgen programma maakt niet alleen uw hele lichaam sterker, u leert ook meer over de voordelen van yoga. Als Yoga Voor Dummies u beviel, bent u klaar om uw yogabeoefening te intensiveren door dieper in te gaan op de andere belangrijke aspecten van yoga. U krijgt tips om elke houding te verfijnen en u te concentreren op uw adem, zodat yoga u meer goed zal doen dan ooit.

MEER YOGA VOOR DUMMIES bouwt voort op de basis die u met Yoga Voor Dummies hebt gelegd en voert u langs nog eens twaalf houdingen die een stap verder gaan. En als u het yoga beginnerprogramma niet kent, kunt u toch genieten van deze iets zwaardere oefeningen, want bij de meeste houdingen zijn aanpassingen mogelijk waarmee u gemakkelijk op uw eigen niveau kunt trainen. Bij consequent gebruik kunt u hiermee uw houding verbeteren en uw spierspanning vergroten.

Details:

EAN5711053004093
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur72
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • Afspeelbaar met alleen de stem van de instructrice (om met je eigen muziek te kunnen trainen);Begeleide meditatie van 15 minuten

Recent bekeken producten