Meesterspion

Regisseur(s): Pieter van Rijn
Beau Schneider, Nienke de La Rive Box, Patrick Stoof, Simone van Bennekom, Stijn van der Plas • DVD

€9,99

€8,99

Je bespaart 10%

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 15-02-2017

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De makers van Mees Kees en Dummie de Mummie komen met de nieuwe spannende familiefilm MeesterSpion. MeesterSpion vertelt het verhaal van de 10-jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur…

In de pers

Meesterspion is een goedmoedige en een tikje oubollige film met een cartoonesk kartonnen production design. De kinderen voor wie hij bedoeld is zouden hem wel eens te kinderachtig kunnen vinden.  
NRC  

Kleurrijk opstapje tot grote-mensen-spionnenfilms.  
De Volkskrant  

MeesterSpion volgt de lijn van Mees Kees en Dummie de Mummie. Het is een Nederlandse kinderfilm die ook voor vader en moeder leuk is.  
Het Parool  

Nederlandse 007 kan wel jonge assistent gebruiken. Hoewel volwassenen zich die jaren 70 nog best zullen herinneren, is alle analoge technologie uit die jaren natuurlijk een giller voor kinderen die opgroeien met drones, internet en tablets.  
Algemeen Dagblad  

Details:

EAN8713045247713
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten