Mensen Zoals Jij En Ik 1

Regisseur(s): Herbert Reinecker, Rob Herzet
Gerard Cox, Kees Brusse, Piet Bambergen, Willeke Aklberti, Willeke van Amelrooy • DVD

€ 8,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Mensen Zoals Jij en Ik was in de periode 1981 tot en met 1985 een van de meest succesvolle series op de Nederlandse televisie. In 1982 kreeg de serie zelfs de Gouden Televizierring als onderscheiding voor het meest gewaardeerde programma van dat seizoen. De 32 korte verhalen van Herbert Reinecker (ook bekend als schrijver van de Duitse krimi Derrick) met Kees Brusse in de hoofdrol werden door de AVRO meestal als drie-luik uitgezonden wat uniek was -en nog steeds is- als TV format.

Brusse vertolkt in Mensen Zoals Jij en Ik zeer uiteenlopende rollen, van taxichauffeur of trambestuurder tot directeur van een groot bedrijf. Met zijn bijzondere stemgeluid, zijn natuurlijke manier van acteren en zijn timing weet deze rasverteller de kijkers in het hart te raken. Ook omdat de verhalen uit het leven gegrepen zijn en opvallen door hun positieve lading en bijzondere afloop.

Deze unieke 2-DVD box bevat 17 afleveringen van de serie, een promo uit de jaren '80 en een nieuw opgenomen introductie door Kees Brusse!

Details:

EAN8717306270236
TaalNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur337
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatStereo
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Extra's

  • PAL/REGION 2 W/KEES BRUSSE =2DVD=

Recent bekeken producten